OVA SPEKTAKULARNA BORBA ŠKRTI UFC NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIMA: / Pogledajte jedan od najboljih MMA poteza godine

Image
Foto: Screenshot

Matthews i Jingliang odradili su taktičku i dinamičnu bitku prepunu akcije i preokreta i svakako su zaslužili spremiti bonus od po 50.000 dolara svaki.

12.2.2018.
9:05
Screenshot
VOYO logo

UFC 221 u australskom Perthu, koji je bio održan proteklog vikenda, bio je itekako uzbudljiv i na njemu su se mogli vidjeti sjajni nokauti i borbe. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Australski UFC fanovi posebno su ostali oduševljeni borbom između Jakea Matthewsa i Kineza Liu Jingliangua, koji su odradili borbu večeri te Israelu Adesanyi i Jussieru Formigi za najbolje izvedbe, javlja ugledni borilački site MMA Fighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAYWEATHER POSLAO BOLESNU PORUKU McGREGORU: Ovo se neće svidjeti Conoru, ali hoće milijunima fanova diljem svijeta

Taktička i dinamička borba

Matthews i Jingliang odradili su taktičku i dinamičnu bitku prepunu akcije i preokreta, u kojoj su oba borca imali svojih trenutaka i svakako su zaslužili spremiti ovaj bonus od po 50.000 dolara svakom. Matthews je došao do pobjede kao autsajder na sjajan način.

Iz okreta plasirao udarac

Posebno se pamti udarac koji je pokrenuo završetak priče za Kineza u ovoj borbi. Li Jingliang krenuo je prema naprijed, ali je naišao na sjajnu majstoriju Matthewsa, koji je iz okreta plasirao udarac desnom rukom u glavu, a onda je na podu završio protivnika, na način da ga je počeo udarati, a onda mu je došao na leđa s obje noge, neutralizirao ga za ikakve pokušaje, nastavio udarati, a priču je završio promjenom položaja s leđa na vrat i plasirao mu giljotinu, nakon čega je Kinez tapkao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu, Kinez je potvrdio kako će i u porazima biti i ostati atraktivan i zanimljiv borac. Što je dobro za sve ljubitelje slobodne borbe u Kini, zanimljivom tržištu za UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo