OTKRIVEN DOSAD NEPOZNAT DETALJ IZ KUTA CRNE ZVIJERI: / Ovo je bio potez koji je prelomio meč protiv Dos Santosa

Image

Napokon je pojašnjena naredba koju je Lewis dobio, a čije uzroke nitko nije razumio

11.3.2019.
15:43
VOYO logo

Nakon prve runde glavne borbe UFC on ESPN+4 priredbe, koju smo prošlog vikenda pratili iz američke Wichite, treneri su Derricku Lewisu rekli da mora ići naprijed i pokušati dovršiti Dos Santosa. To je mnoge iznenadilo, no nije se radilo tek o panici radi udarca u jetru koji je “Crna zvijer” primila nekoliko trenutaka kasnije i radi kojeg je izgledalo kao da neće moći nastaviti.

Reporterka Helen Yee doznaje kako je Lewis u meč protiv Juniora Dos Santosa ušao s ozbiljnom ozljedom koljena koja iziskuje duži oporavak. Prije mjesec dana, prema izvorima bliskim Lewisu, potrgao je meniskus i ligamente koljena. No, unatoč tome, odbio je otkazati meč protiv JDS-a, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taktički potez

“Razgovarala sam s izvorima u kampu Derricka Lewis. Rekli su mi da je u meč protiv Dos Santosa stigao s potrganim meniskusom i ligamentima koljena. To se dogodilo prije mjesec dana, ali je Lewis odbio otkazati borbu”, stoji u Twitter objavi novinarke NBC sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zato mu je Bob rekao da ide što prije na završetak meča nakon prve runde. Nije se radilo o njegovom trbuhu. Koljeno mu je prestajalo funkcionirati. Kakav je to ratnik!”, zaključila je Yee. U ovom trenutku nema nikakvih dodatnih detalja o Lewisovoj ozljedi. Nije poznato kada bi se trebao vratiti u akciju i hoće li njegova ozljeda iziskivati operaciju.

Podsjećamo kako je u meču protiv Dos Santosa na koncu poražen prekidom. Nakon lude prve runde, u drugoj ga je Brazilac uspio pogoditi desnim direktom, a onda kasnije dovrštiti na podu GNP udarcima. To je bio drugi uzastopni poraz za Lewisa nakon što je prije nekoliko mjeseci izgubio i od Daniela Cormiera u meču za titulu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo