OVAJ DETALJ USMJERIO JE MEČ KOJI JE ŠOKIRAO BOKSAČKI SVIJET: / 'Da sudac nije prekinuo borbu, brutalno bih ga nokautirao'

Image
Foto: Profimedia

Borba koja je uzdrmala svijet boksa

6.6.2019.
16:23
Profimedia
VOYO logo

Meksački boksač Andy Ruiz Jr. u noći sa subote na nedjelju pobijedio je favoriziranog Britanca Anthonyja Joshuu i postao novi svjetski teškaški prvak prema WBA, WBO, IBO i IBF verzijama.

Nakon tog meča, Ruiz Jr. je postao najpopularnije lice u svijetu boksa, a sada je za Fight Hub TV dao intervju u kojem je prokomentirao revanš s Joshuom koji će se dogoditi ovu zimu, ali i otkrio važan detalj iz meča u kojem je postao prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj tim u ovom trenutku pregovara oko revanša. Na meni je da ostanem zdrav i da spreman dočekam meč. Volio bih kad bi revanš bio u SAD-u ili Meksiku. Sve ovisi o pregovorima. Ako žele borbu u Velikoj Britaniji morat će mi za to platiti 50 milijuna dolara”, kazao je Ruiz u razgovoru za FightHype.

'Da sudac nije prekinuo, brutalno bih ga nokautirao'

Zatim je otkrio detalj iz meča za titulu koji je okrenuo sve u njegovu korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua me srušio u trećoj rundi, ali sam se uspio dići poput ratnika. Nakon toga sam ga uspio nokautirati. Joshua je krenuo završiti borbu, ali ja sam ga pogodio lijevom rukom i nakon toga više nije bio isti i nije imao volje nastaviti meč. Da sudac nije prekinuo borbu, brutalno bih ga nokautirao", otkrio je Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo