OTAC PRVAKA NURMAGOMEDOVA: / 'Neću imati milosti prema sinu, ono što ću napraviti boljet će ga više od UFC-ove kazne'

Image
Foto: AFP

Abdulmanap Nurmagomedov ovakve stvari ne tolerira

9.10.2018.
10:32
AFP
VOYO logo

Još neko vrijeme morat će Habib Nurmagomedov pričekati da dozna kakvu će mu kaznu 'odrapiti' Sportska komisija Nevade zbog trenutka ludila nakon meča sa Conorom McGregorom, no, sad je već svima jasno, kazna koja mu je zajamčena je ona kojom mu prijeti otac Abdulmanap.

Nurmagomedov se nakon meča za naslov prvaka lake kategorije protiv McGregora uputio u osvetničku misiju pa je zasjenio sam uspjeh ostvaren u kavezu. Kojeg je, usput budi rečeno, u trenutku ludila preskočio da bi krenuo u šaketanje sa timom suparnika kojeg je ostavio u boli i krvi, ali i pod kišom udaraca svojih pristalica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILA NOVA SNIMKA NAPADA NA MCGREGORA: /

Članovi Khabibova tima dobro su izudarali Conora

Image
PROCURILA NOVA SNIMKA NAPADA NA MCGREGORA: /

Članovi Khabibova tima dobro su izudarali Conora

Žestoka kazna

Zbog svega viđenog kažnjen će biti čim odradi zakazane protokole po povratku kući gdje ga je već dočekalo razdragano mnoštvo. Kaznit će ga otac što je i potvrdio ruskim medijima nakon što je vidio kako mu sin uskače u publiku i kreće u obračun. Abdulmanap Nurmagomedov, inače i vođa tima u kojem je najslavinije ime njegov sin, takvo što ne dopušta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću žestok prema njemu. Upozorio sam ga. Za mene je disciplina na prvome mjestu. U kavezu možeš raditi što te volja, ali izvan njega – to je granica civilizacije, ondje su djeca, žene, stranci", kazao je Habibov otac i kao vođa tima preuzeo odgovornost za viđeno u Areni u Las Vegasu.

Odgovornost oca

"U pitanju je moj tim pa je i odgovornost moja. Unatoč činjenici da mi nije bilo dopušteno ići u Sjedinjene Američke Države. Odgovornost je i dalje na meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je tim oduvijek poznat po disciplni i zato će moja kazna Habibu biti jača od one kojom će ga sankcionirati UFC", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo