Play ponuda

Osveta: Pogledajte kako je MMA blagajnik prebio lopova na mrtvo ime!

shimmer fallback

Priča za rubriku Mali i veliki heroji stiže iz SAD-a.

28.7.2014.
10:30
Play ponuda

Razbojnička ekipa odlučila je opljačkati benzinsku postaju u Houstonu na međudržavnoj cesti Interstate 45, ali nisu baš detaljno pripremili napad. Na njihovu nesreću, tog je podneva na blagajni radio Mayura 'Top Gun' Dissanyake, MMA borac porijeklom iz Šri Lanke, koji je lopovima očitao životnu lekciju.

Prepad je počeo po planu. Mayurin kolega vratio se iz banke, ali čim je parkirao automobil i izašao van, s leđa su ga napala dvojica lopova, srušila ga na pod i pokušala mu istrgnuti vrećicu s novcem. I tada počinje filmski rasplet. Nije prošlo ni par sekundi, a kroz vrata je kao vjetar proletio Mayura i odmah s nekoliko udaraca srušio obojicu napadača na pod. Priključili mu se tada njegovi kolege, i započeo je osvetnički pohod. Na kraju su lopovi uspjeli pobjegli osim jednog koji je dobio batina za trojicu.

//www.youtube.com/embed/HgmnIJF07kg

"Auto ih je čekao, ali jednoga sam uspio pogoditi, pao je pa su ga samo ostavili", izjavio je Dissanyake i dodao:

"Naučio sam kako udarati, kako se kretati i sve to se može iskoristiti u ovakvoj borbi".

Tragikomične lopove na kraju je uhvatila i policija, a dodatni udarac za ponos bit će im sasvim sigurno i videosnimka s nadzorne kamere objavljena na internetu koja je njihovu sramotu učinila svjetski poznatom.

Play ponuda
Play ponuda