OSVANULA SNIMKA BRUTALNE KANONADE NOVOG PRVAKA: / Joshua nije znao što ga je snašlo, nikad nije dobio ovakve batine

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nevjerojatna je brzina ruku ovog 29-godišnjeg boksača

2.6.2019.
11:17
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se usprena snimka trenutka u sedmoj rundi, kad je 26-godišnji Meksikanac Andy Ruiz Jr. (29.) plasirao jedan gromoviti lijevi kroše, a onda serijom brzih i moćnih udaraca, od kojih je najjači bio desni kroše, šokirao boksački svijet, svladavši Anthonyja Joshuu i uzevši mu tri titule u kraljevskoj teškoj kategoriji prema WBA, WBO i IBF verziji. Joshua je, kao i svi, bio šokiran, ali je poput pravog gospodina poraz prihvatio, zagrlio Ruiza u ringu i čestitao protivniku koji je bio bolji.

Image
PROCURILA SNIMKA RAZGOVORA JOSHUE I TRENERA UOČI SEDME RUNDE: /

Britanac jednostavno nije bio svoj; 'Zašto se tako osjećam?'

Image
PROCURILA SNIMKA RAZGOVORA JOSHUE I TRENERA UOČI SEDME RUNDE: /

Britanac jednostavno nije bio svoj; 'Zašto se tako osjećam?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna je brzina ruku ovog 29-godišnjeg boksača. U ovoj je borbi napravio Joshui pritisak i nije mu dao vremena za odmor, samo mu je skraćivao distancu, ulazio u njega i gromovito udarao. Nije dosadašnji četverostruki prvak više bio prepoznatljiv, a u sedmoj je kapitulirao. Upravo je ta brza serija tih njegovih kroše udaraca i odlučila ovu borbu. Na nju Joshua nije imao odgovor. Pogledajte samo na snimci kako je Ruiz beskompromisno ulazio, kretao se prema Joshui i pogađao ga...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu noć u Madison Square Gardenu mogli se pratiti u izravnom prijenosu na RTL Televiziji i RTLplayu u nedjelju ujutro, dok snimku možete pogledati danas u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksički boksač Andy Ruiz Jr. napravio je jednu od najvećih senzacija u povijesti boksa svladavši u New Yorku tehničkim nokautom u sedmoj rundi svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Britanca Anthonyja Joshuu. u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu Bio je to spektakularan meč u kojem su u trećoj rundi oba boksača završila na podu, da bi u sedmoj rundi Ruiz razornom serijom udaraca nokautirao Joshuu, koji nije mogao nastaviti meč. Joshui je sudac u meču brojao čak četiri puta.

Britancu je to bio prvi meč u SAD-u, a mediji navode da će gotovo sigurno doći do uzvratnog dvoboja. Ruiz je postao prvi Meksikanac u povijesti s naslovom prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo