Mirko Filipović pokazao kako treba reagirati na drske provokatore

shimmer fallback
12.9.2013.
19:56
Play logo

Stojnić je ovoga tjedna uputio prilično drsku poruku Mirku Filipoviću.

"Lovim ga, to traje već četiri godine. Spreman sam mu ponuditi 50 tisuća dolara da pristane na borbu. Želim da se napokon sazna tko je najbolji borac na Balkanu'', izjavio je Sarajlija koji očito ima dara za samopromociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije dobio je što je tražio. Žestok odgovor, ali ne od samog Mirka Filipovića, nego od njegova menadžera Orsata Zovka.

"Cro Cop se nije oglasio, niti će se oglasiti na ovakve budalaštine. Koliko vidim, Denis Stojnić bi vozio Formulu 1, no za sada ima položenu samo B kategoriju vozačke dozvole. Izjava da Cro Copa lovi četiri godine je u najmanju ruku smiješna. Prije četiri godine, svi jako dobro znamo, Mirko je bio dio UFC-a i ni u kojem slučaju ga nije trebalo loviti", izjavio je Zovko za Fight Site i nastavio objašnjavati ono što je jasno valjda svima osim bosanskohercegovačkom borcu.

"Razlika u tržišnoj vrijednosti Filipovića i Stojnića u ovom trenutku je između 50 i 100 puta. Naravno da je onda nonsens da se takve stvari uspoređuju. Na Denisovu žalost, Cro Cop u ovom trenutku ne mora ništa dokazivati jer je prvak Pride GP-a, prvak K-1 WGP i borio se manje-više sa svim najboljim borcima svijeta. Ako Denis Stojnić želi dokazivati tko je najbolji na Balkanu, morat će se malo više potruditi i konačno prihvatiti meč protiv Mare Peraka ili Ante Delije. U kategoriju dokazivanja najboljeg na Balkanu Cro Cop sigurno ne spada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/YHvOH_g4UKI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zovko je Stojniću ponudio dvije opcije...

"Danas ćemo zatvoriti jednom zauvijek ovu temu. Odgovora s ove strane više neće biti. Da bi Denis Stojnić, svi fanovi te borilačka javnost bili zadovoljni, nudim mu dvije opcije. Prva opcija je komercijalni meč za koji po nikakvim parametrima Denis Stojnić nema legitimitet, ali nema problema... Neka odredi mjesto i vrijeme i neka on i osoba koja stoji iza njega polože istu cifru koju Mirko dobiva posljednjih godinu dana za nastupe i za koju su dogovorena dva meča u 2014. Ako je to njegova komercijalna cijena, nema razloga da s bilo kime, a pogotovo ne s Denisom Stojnićem, odrađuje meč za manji iznos od onog tržišnog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Druga opcija je možda ipak realnija...

"Opcija broj dva je da ako Denis silno želi ući u kavez s Cro Copom, nema problema, od ponedjeljka ionako kreću sparinzi za meč protiv Emelianenka. Stojnić mi se treba javiti dva dana ranije i ulazak u kavez je zagarantiran. Izlazak iz kaveza će najvjerojatnije biti malo teži. Ali i oko toga ćemo mu pomoći. Zaključno, ovo je kraj svih polemika na temu Denis Stojnić. Poručujem mu: za komercijalni meč s Cro Copom nemaš niti rejting niti novac, a ako želiš ući u kavez, omogućit ću ti to besplatno. Cijeli sparing će ekskluzivno zabilježiti kamere Fight Channela."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo