OD IZNOSA BOLI GLAVA: / Ovo je vlasnik najskupljih hlačica u povijesti

Manje od dva tjedna dijeli nas do velikog boksačkog okršaja koji su američki mediji, dakako uz puno pretjerivanja, nazvali borbom stoljeća. U hotelu MGM Grand u Las Vegasu 2.

21.4.2015.
20:47
VOYO logo

Iznosi koji se vrte oko borbe za ujedinjenje naslova u kategoriji velter su čudesni. Zarada od ovog meča se procjenjuje na vrtoglavih 400 milijuna dolara, pri čemu će Mayweatheru i njegovom taboru pripasti 60 posto dobiti, a njegovom suparniku 40 posto. No, Pacquiao je smislio način kako da spremi još pokoji milijun na svoj račun.

Prema pisanju World Boxing Newsa, filipinski boksač će zaraditi 2,25 milijuna dolara od reklama na svojim hlačicama u kojima će se boriti. Učinit će to njegove hlačice najskupljima u povijesti ovog sporta. Dosad je već šest tvrtki zakupilo prostor na hlačicama, a veliki interes i ne čudi s obzirom da bi ovaj meč trebao biti jedan od najgledanijih u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, stručnjaci uoči velikog dvoboja favoritom proglašavaju 38-godišnjeg Mayweathera koji je slavio u svih 47 profesionalnih borbi u karijeri. Pacquiao (36) ima nešto lošiji omjer od 57 pobjeda, pet poraza i dva remija, ali ne treba zaboraviti da se radi o jedinom čovjek u povijesti koji je bio svjetski prvak u osam različitih težinskih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo