OBOJICA SU U MIROVINI, ALI... / Svijet bi uskoro mogao svjedočiti novoj 'borbi stoljeća'

Image
Foto: AFP
3.5.2016.
11:26
AFP
VOYO logo

Pacquiao je u svibnju prošle godine u Las Vegasu izgubio od Mayweathera u borbi za naslov svjetskog boksačkog prvaka u kategoriji velter. Meč je održan nakon dugogodišnjih mukotrpnih pregovora, a iza Mayweatherove pobjede na bodove ostalo je puno repova. Pacquiao se žalio da mu nadležni organi nisu dopustili da dobije injekciju protiv bolova u ramenu, a kasnije je tražio i ponavljanje meča kada je u javnost procurilo da je Mayweather uoči samog dvoboja koristio infuziju, što nije dozvoljeno jer može poslužiti kao maskiranje dopinga.

Ni Mayweather ne isključuje povratak

U međuvremenu je Amerikanac odradio i borbu protiv Andrea Berta i s omjerom 49-0 objavio odlazak u mirovinu, a isto je napravio i Filipinac nakon trijumfa protiv Timothyja Bradleyja prošli mjesec. Iako su, dakle, formalno umirovljeni, Pacquiaov promotor Bob Arum tvrdi da bismo ih ponovno mogli vidjeti u ringu i to u novom međusobnom okršaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, rekao bih da postoji mogućnost revanša. Koliko je velika ta mogućnost, ne mogu reći", izjavio je Arum u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni sam Mayweather u nedavnom intervjuu za Showtime nije isključio mogućnost povratka.

"Ako se budem vraćao, jasno je da to mora biti borba za deveteroznamenkasti iznos i za naslov svjetskog prvaka", rekao je Mayweather.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo