ZBOGOM, VELIKI ČOVJEČE / Objavljen posljednji video legende dan prije smrti: Nećete vjerovati što je bolestan radio u posljednjim satima života

Image
Foto: Profimedia

Dan prije smrti Anthony Johnson posjetio je teško bolesnog mladića

14.11.2022.
8:09
Profimedia
VOYO logo

Legendarni MMA borac Anthony Johnson poznatiji kao Rumble Johnson preminuo je u nedjelju u 39. godini života. Prvotno se nije znalo što je uzrok smrti, ali sad je otkrivena ta misteriozna bolest. Naime, u američkim medijima, kao i na Wikipediji koja se poziva na izvore, osvanulo je da je popularni Rumble Johnson preminuo od NeHodgkinovlimfoma (leukemija).

Image
CURE DETALJI /

Otkrivena 'misteriozna' bolest od koje je preminula borilačka legenda: Skrivao je patnju u tajnosti

Image
CURE DETALJI /

Otkrivena 'misteriozna' bolest od koje je preminula borilačka legenda: Skrivao je patnju u tajnosti

Umjetnik nokauta

Američki mediji prozvali su Anthonyja Johnsona umjetnikom nokauta zbog svog razornog udarca koji je imao, kao i po tome što se borio u čak četiri kategorije: velteru, srednjoj kategoriji, poluteškoj i teškoj. Nakon UFC-a, natjecao se u Bellatoru, a zanimljivo, protiv Daniela Cormiera se borio za naslov prvaka u teškoj, ali i poluteškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je odradio 29 mečeva, upisao je 23 pobjede, od čega čak 17 nokautom, te šest poraza.

Prerano nas napustio

Prije pet godina je sve šokirao kada se odlučio umiroviti, ali se dvije godine kasnije vratio u oktogon. Nije mogao bez svoje prave ljubavi, a sada nas je, nažalost, prerano napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na YouTube kanalu osvanuo je video u trajanju od osam i pol minuta koji prikazuje posljednje trenutke u životu velikog MMA borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, objavljen je i video za koji se navodi kako je posljednji video koji je objavio, dan prije smrti. Video je objavljen na Instagramu, a u njemu se može vidjeti kako je posjetio teško bolesnog mladića. Došao je kod njega doma kako bi ga iznenadio i razveselio te mu olakšao patnju. Iako, kroz patnju je i sam prolazio. No, Anthony Johnson pokazao je veliko srce i nesebičnost i s velikim djelom, nesebičnim, otišao s ovog svijeta. Upravo njegov posljednji video dokumentiran na Instagramu u obliku livea pokazuje i dokazuje koliko je Anthony Rumble Johnson bio veliki čovjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo