'O ČEMU VI JE*ENO PRIČATE?!' / Ugledni medij izvijestio o krvavom McGregoru i njegovom umalo padanju kroz konopce

Image
Foto: AFP
29.8.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Naime, New York Times je na svom Twitter profilu objavio sljedeće:

IZA KULISE SPEKTAKLA U LAS VEGASU: Ove vruće ring djevojke mamile su muške uzdahe, a Conorovo međunožje postalo je hit

"McGregorovo lice je bilo potpuno krvavo. Bio je na rubu padanja kroz konopce u trenutku kada je sudac prekinuo meč.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, to nije istina. McGregor je, doduše, dobio porciju batina od Floyda Mayweathera koji ga je tehničkim nokautom u 10. rundi i pobijedio. Posebno to vrijedi za period od pete runde do kraja meča, kad je Floyd podignuo ritam jer je i sam vidio, a bila je to i taktika, da se Conor umorio, da se ispucao, da mu udarci više nisu jaki...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRUŠTVENE MREŽE BRUTALNO SPRDAJU FLOYDA I CONORA: ‘Zagrli me nježno i ne puštaj me’

No, daleko od toga da je bio krvav i da je bio na rubu padanja kroz konopce u trenutku kada je sudac prekinuo meč. Čak štoviše.

McGregor je oduševio borilački svijet svojom hrabrošću, boksačkim znanjem i time što je s jednim od najvećih boksača svih vremena izdržao do čak desete runde prema boksačkim pravilima, a on je ipak MMA borac. Dolazi iz drugog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je New York Times uvidio svoju glupost i promijenjen je opis iz krvavo u "crven i naotečen", prenosi portal Entertainment.

Image
Image

Referee Robert Byrd waves his arms in front of mixed martial arts star Conor McGregor (R) as he stops the fight in the 10th round against boxer Floyd Mayweather Jr. at the T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada on August 26, 2017. Floyd Mayweather outclassed Conor McGregor with a 10th-round stoppage on August 26 to win their money-spinning superfight and clinch his 50th straight victory. / AFP PHOTO / John Gurzinski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rogan je kasnije dodatno elaborirao svoje razmišljanje na Instagramu.

“Zar stvarno, New York Times? O čemu vi je*eno pišete? U ovom jako zbunjujućem svijetu kakav vlada danas, s predsjednikom koji plače o lažnim vijestima, ovo samo baca ulje na vatru i minira legitimno novinarstvo s kojim se vi bavite. Ovo je potpuno pogrešan opis Conora na kraju borbe. Gotovo sam na rubu da vam napišem da ste jadni…!”, stoji u Roganovom postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog upisa, Rogan se još jednom javio i bocnuo New York Times.

"U ovim zbunjujućim vremenima, važno je više nego ikad biti u potpunosti biti dosljedan činjenicama. Posebno ako si je*eni New York Times".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove objave i poruka New York Timesu je očekivano izazvala ogroman broj pozitivnih reakcija MMA fanova koji prate Rogana na društvenim mrežama, a koji se ne mogu načuditi spomenutim dezinformacijama. Većina se slaže da je McGregor odradio više nego dobar posao potiv višestrukog svjetskog prvaka te da je prilično dobro predstavio MMA u boksačkom ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo