NURMAGOMEDOV OPET ZADAO UDARAC MCGREGORU: / Prvo ga je natjerao da tapka, a sad ga zanimljivom porukom ispratio u mirovinu

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Izgleda da neće doći do revanša između McGregora i Nurmagomedova

26.3.2019.
13:28
AFP
VOYO logo

Teško je reći je li objava Conora McGregora o kraju karijere i odluka koje će se držati budući da je isto napravio 2016. godine pa se brzo predomislio, no činjenica jest da je bivši dvostruki UFC-ov prvak svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestio da se povlači.

Image
UFC DOŽIVIO ŠOK OD KOJEG ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! /

Conor McGregor neočekivano objavio kraj karijere

Posljednja borba (barem zasad) tako ostaje ona u kojoj nije uspio vratiti pojas prvaka lake kategorije održana u listopadu prošle godine. Natjerao je Habib Nurmagomedov irskog borca na tapkanje u četvrtoj rundi nakon što je dominirao većim dijelom ogleda kojem je prethodilo divljaštvo McGregora, a koja je popraćena napadom dagestanskog borca na suparnički tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedan kralj

Ako je točno da McGregora više nećemo gledati u MMA okršajima, onda ostaje zapisano da ga je 'umirovio' Nurmagomedov, borac koji je po saznanju da mu je posljednji suparnik proglasio odlazak u mirovinu objavio zanimljivu poruku na Twitter-profilu.

Čini se da od njihova revanša neće biti ništa, odnosno da Nurmagomedov ostaje kralj kategorije. Ili kako je to sam napisao, a što su mnogi shvatili i kao jasnu poruku McGregoru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U džungli ima mjesta samo za jednog kralja. Samo jednog'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo