NOVI SKANDAL BIVŠEG UFC-OVOG PRVAKA: / 'Je*eni lažove i svinjo, gadiš mi se'

Image
Foto: AFP, Aaron Sweet

Jedna od najvećih zvijezda UFC-a, bivši poluteškaški prvak Jon Bones Jones, proteklog se vikenda ponovno našla u problemima sa zakonom.

29.3.2016.
11:04
AFP, Aaron Sweet
VOYO logo

Jon Jones proteklih je godina imao previše problema sa zakonom. Ali ono očito ne mari za to i nastavlja u svom revijalnom tonu. Jonesa je zaustavila policija zbog utrkivanja po ulicama Albuquerquea u Novom Meksiku. Policajci su na sebi imali kameru koja je zabilježila Jonesovu konverzaciju sa policijom, piše Huffington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeđa policajce

Na snimci se jasno vidi kako je Jones odbio priznati krivnju policajcima te kako ulazi u raspravu prilikom koje vrijeđa policajca.

"Je*eni lažove i svinjo, gadiš mi se", tim riječima obratio se Jones službenim osobama. Kasnije se Bones pokušao opravdati i u razgovoru za The MMA Hour tijekom kojeg je Arielu Helwaniju objasnio kako je prilikom odlaska na trening susreo grupu svojih obožavatelja te ih zabavio stiskanjem gas papučice “na prazno” te je nakon svega par metara, nakon što je krenuo na zeleno svjetlo, zaustavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od pet kazni prva je ona za “drag racing”, a preostale su za modificirani auspuh, nečitku tablicu, ekshibicijsku vožnju te prelazak u drugu traku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo