NOVA OSVETNIČKA MISIJA: / Mirku slijedi još jedan stari poznanik?

12.4.2015.
22:40
VOYO logo

Filipović se, podsjećamo, u subotu vratio u UFC nakon trogodišnjeg izbivanja i odmah ostvario pobjedu protiv Gabriela Gonzage, čovjeka koji mu je prije osam godina nanio najteži poraz u karijeri. Mirko mu se na efektan način uspio revanširati, što je izazvalo val pozitivnih komentara u svijetu mješovitih borilačkih vještina.

Jedan od onih koji se javio je i 38-godišnji Roy Nelson, američki borac koji je nanio Cro Copu posljednji poraz u UFC-u. Dogodilo se to u listopadu 2011. u Las Vegasu, a Nelsonova su kola nakon te pobjede počela kliziti nizbrdo. Upisao je nakon toga dana čak pet poraza, uključujući i onaj od Mirkova nedavnog sparing-partnera Stipe Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Cro Copu. Mi stari dečki još uvijek možemo. Mirko ima 6-0 u revanšima. I ja želim neke revanše", napisao je popularni Big Country na Twitteru i uz ovu poruku priložio fotografiju s vaganja prije meča protiv Filipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li na taj način htio poručiti da bi se volio opet boriti s Mirkom, zna samo on. Filipović je potpisao ugovor s UFC-om za tri meča, a jedan je američki portal nedavno objavio da bi se, osim protiv Gonzage, hrvatski majstor opet želio boriti i protiv Nelsona i Minotaura. Hoće li se to i ostvariti, tek ćemo doznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo