NOĆ U KOJOJ SU SIJEVALI BRUTALNI NOKAUTI: / Pogledajte ove strašne gladijatorske poteze s FFC-ove priredbe

Image
Foto: Screenshot

Niz sjajnih MMA okršaja i još više brutalnih nokauta

21.10.2018.
15:14
Screenshot
VOYO logo

Final Fight Championship nastavio je u noći s petka na subotu s priredbama na tjednoj bazi u lasvegaškoj Fight Dome areni. FFC 32 event donio nam je sjajne MMA okršaje, ali i novog prvaka u teškoj kategoriji. Ta je titula od sada u vlasništvu Sheltona Gravesa (9-3-0) koji je u glavnoj borbi priredbe jednoglasnom odlukom sudaca (49-46, 49-46, 49-46) svladao Carla Seumanutafa (11-9-0).

‘Gravedigger’ je do upražnjenog pojasa stigao sjajnom taktikom koja se temeljila na izbjegavanju razmjene udaraca s opasnim nokauterom, odnosno na velikom pritisku kojim je svog protivnika uglavnom držao uz konopce te koljenima i aperkatima skupljao bodove, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sunaslovnoj borbi večeri Austin ‘AK-47’ Vanderford (6-0-0) zadržao je savršen omjer pobjeda i poraza tako što je za samo minutu i 38 sekundi borbe odlično plasiranom ljevicom nokautirao Emilsona Freitasa (7-3-0). Bila je to njegova druga pobjeda nokautom u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okršaj debitanata

Put u Las Vegas nije prošao prema planu za Ivana Erslana (6-1-0) koji je na ovoj priredbi doživio prvi poraz u karijeri. Talentirani hrvatski poluteškaš izgubio je nokautom (R2, 4:41) od Branka Busicka (3-1-0) kojemu je to bila prva KO pobjeda otkako se počeo profesionalno baviti MMA-om.

U lakoj kategoriji Brandon Ricetti (9-2-0) izvukao je ‘arm triangle’ krajem prve runde i na predaju prisilio svog protivnika Adama Smitha (11-10-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bantam kategorija donijela je okršaj debitanata Bradyja Hiestanda i Coreyja Conwaya koji su u uvodnim borbama dogurali do sudačke odluke, a ista je na kraju otišla na stranu Hiestanda kojem će tako ovaj nastup u hrvatskoj promociji ostati u lijepom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo