ZABRINJAVAJUĆE IZJAVE / Nismo pojma imali da je ovako gadno. Predator nakon velike pobjede žestoko napao UFC: 'Nemam više izbora...'

Image

Ngannoua su kasnije pitali što se dogodilo između njega i UFC-a, odnosno zašto ga je White ignorirao

23.1.2022.
11:26
VOYO logo

Kamerunski MMA borac Francis Ngannou, spektakularno je obranio naslov prvaka teške kategorije pri UFC-u i to protiv favoriziranog i neporaženog Francuza Cyrila Ganea. Ngannou koji je do pojasa došao nokautiravši Stipu Miočića, po prvi je put obranio svoj pojas, a borbu je dobio na način na koji još nikada u karijeri nije, na bodove.

Nažalost nakon meča potvrđene su zabrinjavajuće teorije da nešto ozbiljno ne valja na relaciji Ngannou - UFC. Čelni čovjek UFC-a, Dana White, nakon meča nije htio staviti pojas Ngannou, već je to napravio "matchmaker" Mick Maynard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannoua su kasnije pitali što se dogodilo između njega i UFC-a, odnosno zašto ga je White ignorirao.

"Ne znam zašto se to dogodilo, to trebate pitati Danu i Micka. Odluka je bila apsolutno njihova", rekao je u uvodu Ngannou i zatim se razvezao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIZORI ZA PAMĆENJE /

Rat kakav se dugo nije vidio u UFC-u. Pogledajte kako je Ngannou iznenadio sve i na neočekivan način svladao Ganea

Image
PRIZORI ZA PAMĆENJE /

Rat kakav se dugo nije vidio u UFC-u. Pogledajte kako je Ngannou iznenadio sve i na neočekivan način svladao Ganea

'Frustriran sam'

"Već dugo razmišljam o svojoj poziciji unutar UFC-a. Uopće se ne radi o novcu, nije to najvažnija stavka. Bitna je, ali ja se prije svega osjećam loše tretiran. Ne osjećam se slobodno. Mi dajemo jako puno toga u ovom poslu, žrtvujemo svoja tijela i mislim da bismo trebali imati pošteniji tretman. Prilazio sam puno puta UFC-u i nisam ništa dobio, može se reći da sam ostao bez opcija. Ali nisam frustriran, nalazim se u jednom potpunom unutarnjem miru, siguran u svoje odluke", kazao je prvak.

Kamerunac je silno razočaran tretmanom i kaže da ga ne respektiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sad već dugo razdoblje i puno toga se dogodilo. Razočaran sam, ali mislim da nije važno kako se ja osjećam. Kroz posljednje godine pokazao sam svoju volju ostati u UFC-u i potpisati novi ugovor. Tražio sam samo da me više respektiraju. Mogli su se potruditi riješiti ugovor, ali sad smo u poziciji gdje su svi frustrirani, gdje sam ja izgubio strast raditi ovo. Prestati sam uživati u ovome jer se tako igraju s mojim umom. Pokušavam se smiriti i nadam se da će se sve stvari dobro posložiti", kazao je Ngannou.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo