URNEBESNO: / Cro Cop prodao Ishija u Bayern; 'Niko Kovač me u suzama nazvao kad sam mu poslao video'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Vidi se da Ishiiju baš ne ide nogomet

26.12.2018.
8:30
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović na svojem Facebook profilu objavio je urnebesni video s jednog od treninga u kojem igra nogomet sa svojim velikim prijateljem, sparing partnerom i klupskim kolegom, Japancem Satoshijem Ishijem.

Image
MIRKO, STVARNO SI LJUDINA! /

Legenda uoči Božića napravila gestu za pamćenje; 'Kad si car, onda si car'

Image
MIRKO, STVARNO SI LJUDINA! /

Legenda uoči Božića napravila gestu za pamćenje; 'Kad si car, onda si car'

Pucao penale

Pucali su dečki penale, a genijalni i hrabri Ishiji, borac koji nikad ne odustaje, ovog puta i nije baš biriljirao. Vidi se da mu baš ne ide nogomet, a njegovi promašaji, odnosno loše izvedeni udarci, izazvali su salvu smijeha popularnog hrvatskog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir'

"Satoshi Ishii, apsolutni kralj loptačkih sportova. U košarci je malo slabiji jer ju je samo na tv-u par puta gledao, ali nogomet mu je izgleda i na tv-u promakao. Što se tiče ponuda koje će uslijediti, Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir, pa tko više ponudi!" napisao je hrvatski borac u šali na Badnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Božić je, pak, objavio drugi dio vrištanja Satoshiju uz prigodni post:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude najvećih svjetskih klubova jer su mislili da sam ja Satoshijev manager. Najviše su na kraju ponudili Real i Bayern. Jedino je Bayern trazio dodatni video, da budu sigurni 100%. I nakon sto sam Niki Kovaču poslao ovaj video, on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern. I evo, Satoshi je od idućeg ponedjeljka nova špica Bayerna!! Čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop teama", stoji u objavi.

Olimpijsko zlato iz 2008.

Inače, najveći uspjeh u karijeri Ishiju je zlato na olimpijskim igrama 2008. u džudu kada je postao apsolutna zvijezda u svojoj domovini, borac od kojeg je tamošnja javnost imala velika očekivanja i u MMA. S Mirko Filipovićem sprijateljio se još prije par godina nakon što se borio protiv njega, a naš borac ga je oba puta pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo