NGANNOU CORMIERU: / 'Ti nisi Afrikanac'; Bivši prvak prasnuo u smijeh - 'Ej, čekaj malo, daj stari'

Image

'Ej, čekaj malo, daj stari, ja nisam Afrikanac... Ti znaš da sam ja Afrikanac?'

26.3.2021.
16:20
VOYO logo

Nema još puno do Stipine druge obrane teškaškog pojasa u UFC-u protiv Francisa Ngannoua. Američke kamere i mediji sad prate doslovno svaki njihov korak pred sudar u UFC Apexu u Nevadi, na UFC 260 eventu.

Ngannou napredovao

CORMIER NAZVAO MIOČIĆA UOČI BORBE S NGANNOUOM, SNIMKA BRZO POSTALA HIT: ‘Što ima, Stipe? Uživao sam udarajući te u facu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CORMIER NAZVAO MIOČIĆA UOČI BORBE S NGANNOUOM, SNIMKA BRZO POSTALA HIT: /

'Što ima, Stipe? Uživao sam udarajući te u facu'

Image
CORMIER NAZVAO MIOČIĆA UOČI BORBE S NGANNOUOM, SNIMKA BRZO POSTALA HIT: /

'Što ima, Stipe? Uživao sam udarajući te u facu'

U sinoćnjoj 4 epizodi Embeddeda, vloga u serijama koji prati borce uoči spektakla koji se nestrpljenjem iščekuje čitav borilački svijet, sa zvijezdama večeri porazgovarao je i Daniel Cormier, čovjek s kojim je Miočić odradio veliku trilogiju. U prvom meču Cormier je iznenađujuće nokautirao Stipu i uzeo mu pojas nakon tri uzastopne rekordne obrane u teškoj kategoriji UFC organizacije, da bi u naredna dva izgubio, no pokazao koliko je dobar i nezgodan. Ngannou je također jako napredovao. U posljednje četiri borbe pobijedio je nokautima ili tehničkim nokautima u prvoj rundi, a prije toga izgubio je od Derricka Lewisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, je li se popravio dovoljno da pobijedi najveću teškašicu svih vremena? Pita se portal Sportsmanor.

Pa, Ngannou se nije niti borio više od 5 minuta u oktogonu od svog poraza od Miočića. Stoga nam je teško predvidjeti hoće li uspjeti zaustaviti uklanjanje Stipe Miočića. Ali, Ngannou je sigurno napravio neke promjene kako bi poboljšao svoj parter. A Kamaru Usman mogao bi promijeniti način borbe Ngannoua. Pitate se kako? Ngannou je upravo njega doveo u svoj tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamaru Usman u timu Ngannoua

Kamaru Usman jedan je od najboljih hrvača na UFC-ovom popisu. A imati ga u kutu sigurno će pomoći Ngannouu. Francis Ngannou, Kamaru Usman i Israel Adesanya otvoreno se podržavaju jer svi imaju nigerijske korijene. Ove tri UFC zvijezde ponosne su na svoje nasljeđe i žele svijet upozoriti i pokazati što je nigerijska snaga.

Cormier je stoga u sinoćnjoj epizodi Embeddeda pitao Ngannoua zašto se odlučio pozvati Kamaru Usmana, prvaka u velter diviziji UFC-a, u svoj kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ti znaš da sam ja Afrikanac?'

"Definitivno će mi pomoći njegovo prisustvo. Vidim ga kao svojeg brata. On mi je motivacija i inspiracija. Imamo ono nešto zajedničko afričko u čemu ti nisi", rekao je Ngannou uz smijeh.

"Ej, čekaj malo, daj stari, ja nisam Afrikanac... Ti znaš da sam ja Afrikanac?" upitao je Cormier uz smijeh, na što mu je Ngannou odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisi, moramo te krstiti i dati novu putovnicu. Inače nisi pravi Afrikanac."

To možete vidjeti u priloženom videu od 05:10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo