NEVJEROJATNA ULIČNA TUČNJAVA POKOJNOG UFC BORCA: / Nitko nije bio kao on; 'Kad sam to vidio ostao sam paf, ono, koji k.... ti radiš?!'

Image
Foto: Screenshot

'Ostao sam paf, ono, koji k*rac ti radiš?! Ovaj mu je govorio da stane, da uspori. Rekao sam ma je*eš ovo'

27.4.2021.
13:25
Screenshot
VOYO logo

Na UFC Fight Pass-u na Facebooku osvanuo je petominutni video o pokojnoj legendi slobodne borbe Kevinu Fergusonu poznatijem kao Kimbo Sliceu. To je u biti isječak iz dokumentarca Fightlorea o ovom velikom borcu, koji je postao poznat po svojim uličnim borbama...

'Hajde, udari me, udari... Zar je to sve što možeš?!'

ŠOKANTNA VIJEST: Preminuo je jedan od najpopularnijih MMA boraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOKANTNA VIJEST: /

Preminuo je jedan od najpopularnijih MMA boraca

Image
ŠOKANTNA VIJEST: /

Preminuo je jedan od najpopularnijih MMA boraca

U videu možemo vidjeti njegovu ludu uličnu tučnjavu u kojoj je pokazao svu svoju snagu i ludost, u kojoj je čak nekoliko puta dopustio svom snažnom suparniku da ga udari...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajde, udari me, udari... Zar je to sve što možeš?!", vikao mu je Kimbo Slice.

'Pustio mu je da ga udari, primao je te udarce bez obrane'

"Pustio mu je da ga udari, primao je te udarce bez obrane. Ostao sam paf, ono, koji k**ac ti radiš?! Ovaj mu je govorio da stane, da uspori. Rekao sam ma je*eš ovo, jer ovdje se ne radi tko će koga prebiti, ovdje se radi da je Kimbo htio pobijediti bez obzira na ulog", spominje se u dokumentarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kimbo Slice odnio je pobjedu nakon što je prekrasnom eskivažom sebi izborio prostor da plasira razorni lijevi aperkat, koji je otvorio ranu na oku njegovom suparniku koji je nakon toga rekao - dosta!

Preminuo 2016.

"Bilo je nakon toga dosta, ako uzmemo u obzir na što mu je izgledalo oko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kimbo Slice preminuo je u lipnju 2016. na Floridi od komplikacija sa srcem, a autopsijom je otkriveno i da je bolovao od neoplasije jetre. Bio je jedan od najpopularnijih MMA boraca svih vremena, vjerojatno jedan od najjačih udarača ikad u MMA sportu. Imao je samo 42 godine.

Kimbo Slice bio je pravi ulični borac koji se nije bojao nikog. Bavio se i američkim nogometom, a radio je i kao izbacivač. Planetarnu slavu dosegao je 2003. godine, nakon što su u javnost izašle video snimke brutalnih uličnih borbi nakon kojih bi Kimbo bio pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera

Pokušao je i s boksom a prvi meč imao je 2011. godine pobijedivši Jamesa Wadea. Rušio je još trojicu nakon toga, ali to mu očito nije bio neki izazov pa se prebacio u profesionalne hrvače. Istovremeno je trenirao MMA i čekao novu šansu u slobodnoj borbi. Kimbo je nastupio u UFC-u i Bellatoru, znači u dvije najjače profi organizacije slobodne borbe. Posljednju borbu imao je upravo u Bellatoru u veljači 2016. godine protiv Dhaffira Harrisa, poznatijeg pod imenom Dada 5000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je zakazan meč na Bellator 158 eventu u Londonu 16. srpnja protiv Jamesa Thompsona kojeg je pobijedio 2008. godine. Omjer u borbama mješovitih borilačkih vještina bio mu je 5-2-1, a sedam je mečeva odradio u profesionalnom boksu. U svima je slavio pobjedu od čega šest nokautom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo