NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA ZA MEČ KARIJERE: / Više nije mali debeli klinac koji je zaprepastio cijeli svijet

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Pripreme za borbu koju će gledati cijeli svijet

15.10.2019.
13:53
Profimedia, Press Association
VOYO logo

Američko-meksički boksač Andy Ruiz Jr priprema se za revanš s Britancem Anthonyjem Joshuom 7. prosinca u kojemu će braniti naslove po WBA, IBF, WBO te IBO federacijama.

Ruiz je u lipnju iznenadio cijeli svijet kada je nokautirao favoriziranog Joshuu i uzeo mu sva četiri naslova, a za dva mjeseca na rasporedu je revanš za koji se oba borca pripremaju punom parom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz je sada objavio fotografiju na kojoj se može vidjeti da je u izvrsnoj formi i osjetno mršaviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/Instagram
Image
Foto: Screenshot/Instagram

Andy Ruiz Jr.

Meksički borac imao je nadimak "mali debeli klinac", a sada mu više taj naziv neće pristajati.

Andy Ruiz Jr. je šokirao cijeli svijet nakon što je u trećoj rundi dva puta poslao dotadašnjeg prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshuu u nokdaun. Rodom iz Kalifornije i meksičkog porijekla, Andres “Andy” Ruiz je očito bio sudbinom predodređen da u epskoj borbi skine s trona velikog Joshuu i ostavi ga bez svih titula, dobivši priliku samo 40 dana prije meča nakon što je Jarrell Miller pao na doping testovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua

Neugledan izgled

Ruiz, koji je detronirao Joshuu u legendarnom Madison Square Gardenu, sigurno nije bio ničiji fizički ideal. Iako stoji da je visok 188 centimetara, prije bi se reklo da je 180 centimetara visok. Ruiz je znao težiti čak i do 135 kilograma, koliko je imao tijekom profesionalnog debija prije 10 godina, a protiv Joshue imao je 121 kilogram. Tijelo mu je nedefinirano, ruke su mu kratke, a noge zdepaste. Čak i ako ima trbušnjaka, oni su zakopani duboko ispod slojeva sala. Naspram atletski građenog Joshue izgledao je poput klauna, piše Yahoo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, jedan je boksački posrednik koji voli Ruiza kao borca i osobu, prije borbe, u srijedu, rekao za Yahoo jednu vrlo interesantnu stvar: “Jedino vrijeme kada će se osramotiti je kada skine odjeću.” Ali, Ruiza više uopće nije briga kako izgleda. Umjesto da se ispriča za svoju građu, Ruiz je odlučio s ponosom nositi tijelo kakvo ima. Nije namjeravao nositi crne ili okomite pruge kako bi izgledao mršavije nego što je. Dapače, Ruiz sada ponosno sam sebe naziva “malim debelim klincem”

A nakon ove transformacije i gubitka dobrog dijela kilograma morat će pronaći neki drugi nadimak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo