PROLUPAO JE U POTPUNOSTI / Neuračunljivi Conor McGregor objavio sliku Poirierove kćerkice s veoma uznemirujućom porukom

McGregor očito više ne poznaje granice dobrog ukusa i očito više nije u glavi baš sasvim čist

14.7.2021.
13:10
Profimedia

Posrnula zvijezda UFC-a, Conor McGregor, poražen je prošlog vikenda u meču s velikom rivalom Dustinom Poirierom. McGregor je morao predati meč jer je u jednom trenutku nezgodno stao i potrgao si gležanj.

Iako je bilo za očekivati da će McGregor, ako ništa barem od šoka, na trenutak prestati s "trash-talkom" i svojim cirkusom, on je u trenucima dok mu se pružala pomoć provocirao i dobacivao seksističke komentare Poirierovoj supruzi Jolie.

McGregor očito više ne poznaje granice dobrog ukusa, ne bira sredstva provokacije i očito više nije u glavi baš sasvim čist jer drugačije se ne može objasniti ono što je Irac napravio na društvenim mrežama nakon meča.

Bolesatn ispad na Twitteru

U jednoj od svojih napadačkih objava upućenih Poirireru na Twitteru, McGregor je objavio i sliku Poiriera i njegove male kćerkice te je ostavio poruku koja bi se lako mogla protumačiti i kao prijetnja smrću Dustinovoj petogodišnjoj kćeri.

Objavio je tri fotografije Poiriera i kćeri i napisao "gonezo". Ta riječ sama po sebi ne znači ništa, ali u nekom slengu to je izvedenica riječi "gone" što znači da nekog ili nečeg više nema. Dakle, može se protumačiti kao prijetnja i ne mora, ali činjenica je da je Conor pretjerao objavom slike djeteta.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen