CRO COP OBJAVIO NOVU SNIMKU S TRENINGA! Šef ABC-a najavio dolazak u Zagreb: / 'Testirat ćemo ga više puta'

Image
Foto: Pixell/Screenshot

Mazzulli je dao do znanja da će se Cro Cop boriti ako bude čist.

23.3.2018.
10:29
Pixell/Screenshot
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Mirko Filipović priprema se za obračun a Amerikancem Royom Nelsonom 25. svibnja u Londonu u sklopu organizacije Bellator. Cro Cop je na svom Facebooku objavio novi video u kojem je pokazao kako izgledaju pripreme za tu borbu.

U međuvremenu, glavni čovjek Moheganske komisije koja će regulirati priredbu i šef ABC-a (Association of Boxing Commissions ) Mike Mazzulli rekao je u razgovoru za MMA Fighting da će osobno doći u Zagreb kao bi testirao hrvatskog borca. Šestog travnja se u Budimpešti održava Bellator 196, a od tamo planira vlakom iz doputovati u Zagreb. Uzorak koji će tada uzeti analizirat će laboratorij “Quest Diagnostics”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek gledam koji su interesi boraca. Cro Cop se nije borio u SAD-u neko vrijeme. Bio je suspendiran dvije godine. 110 posto sam siguran da, ukoliko ga je suspendirala neka druga atletska komisija u SAD-u, ja ga ne bih pustio da se borio. Čak i sumnjam da bi mu Bellator dopustio da se bori”, izjavio je Mazzulli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je suspendiran 2015. kada je još uvijek bio pod ugovorom s UFC-om. Prošao je doping test, ali je sam priznao da je koristio malu količinu hormona rasta kako bi zaliječio ozljedu. Unatoč tomu USADA nije imala milosti. Od tada se nije borio u SAD-u, ali je u dva navrata odradio ukupno pet mečeva u Japanu.

Cro Cop je nedavno burno reagirao kada je tijekom MMA Houra upitan o kritikama na njegov račun i porukama da ne bi smio nastupiti na Bellatorovom eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto ne? Zašto se ne bih smio boriti? Bio sam suspendiran dvije godine zbog ničeg. Dvije godine za negativne rezultate testa", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mazzulli je dao do znanja da će se Cro Cop boriti ako bude čist.

“Uvijek svaki slučaj morate gledati kao zaseban. USADA-ine suspenzije se upisuju i u registar ACB-a. To je sjajan informacijski kanal koji ti samo može pomoći da doneseš neku odluku. Na kraju dana, što više informacija imate, to bolje”, zaključio je Mazzulli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo