BRBLJAVI NELSON NASTAVLJA PROVOCIRATI CRO COPA: / Mirku se nova provokacija nikako neće svidjeti

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Nelson je odlučio nastaviti provocirati Mirka

19.3.2018.
9:05
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Roy Nelson nastavlja s provokacijama upućenih svom sljedećem protivniku u drugoj po jačini svjetskoj organizaciji slobodne borbe, Bellatoru. Naime, debeljuškasti Amerikanac, koji je nekad glasio za jednog od najjačih udarača teške kategorije u UFC-u, podvrgnuo se prvoj doping kontroli uoči borbe s Mirkom Filipovićem, a prigodu je ujedno iskoristio za daljnje provokacije.

CRO COP ODGOVORIO NELSONU: ‘Obrij tu odvratnu bradu i pokaži malo respekta. Prebit ću tvoje bezobrazno dupe’

Naime, u videu na Instagramu Nelson je odgovorio na poruku koju mu je hrvatski borac uputio nakon što ga je ovaj optužio za korištenje dopinga. Cro Cop je u objavi na Facebooku svom bivšem UFC suparniku poručio da se ne brine oko dopinga i da su njegov jedini specijalni dodatak koji koristi "dva teška i krvava treninga svaki dan. I tako pet dana u tjednu"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću testiran, kao i svi ostali borci, tijekom priprema za meč, neposredno prije borbe i odmah nakon dvoboja. Možeš biti miran i radije razmišljaj o tome da pronađeš neki dobar izgovor nakon što budem prebio tvoje bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25 svibnja. I da, molim te, učini mi uslugu. Obrij tu odvratnu bradu, izgledaj kao profesionalac i pokaži minimum respekta prema protivniku. Sretno”, napisao je Cro Cop na Facebooku prije otprilike tjedan dana.

Nelson je odlučio nastaviti provocirati Mirka. Pa je tako u svojoj drugoj objavi uz svoju fotografiju napisao “Veličanstvena brada i griva”, što je njegov odgovor na Filipovićev komentar da obrije “tu odvratnu bradu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Nelson je u videu koji je objavio na svom Instagram profilu, također, istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremam se obaviti doping kontrolu na moj zahtjev. Jer znate, neki ljudi ne koriste doping", kazao je Nelson u svom videu koji je objavljen uz njegov komentar:

"Testiranje na doping je teško kad USAD-a nije uključena u proces i ne dolazi u našu kuću. Morate onda sami raditi posao", dodao je u pisanom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson i Filipović bore se 27. svibnja na Bellator 200 priredbi u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo