NE SMIRUJU SE REAKCIJE NA MEČ KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET: / Joshuin otac izazvao incident, Hrgović ogolio Britanca do kraja

Image
Foto: Screenshot

Ova borba i dalje je tema dana u sportskom svijetu

4.6.2019.
8:33
Screenshot
VOYO logo

Meksički boksač AndyRuiz priredio je ovog vikenda jedno od najvećih iznenađenja u povijesti. U kultnom Madison Square Gardenu srušio je svjetskog prvaka AnthonyjaJoshuu i došao do titula po WBA, WBO, IBO i IBF verzijama.

Poslije meča u ringu se dogodio mini incident. Naime, Joshuin otac krenuo je u obračun s EddiejemHearnom, trenutačno najmoćnijim boksačkim promotorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JE LI POBJEDA 'MALOG DEBELOG' NAMJEŠTENA? /

Redaju se teorije, a i Joshua je dao povoda za sumnju

Image
JE LI POBJEDA 'MALOG DEBELOG' NAMJEŠTENA? /

Redaju se teorije, a i Joshua je dao povoda za sumnju

"On je kriv", navodno je urlao Joshuin otac.

Nije bio spreman

''Anthony se nije htio boriti jer prije nije bio spreman, ali mu Eddie to nije dopustio. Joshin otac pokušao se obračunati s Hearnom, ali ga je Anthony zaustavio", otkrio je PeterFury, ujak i trener Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj otac je bio uzrujan i to je normalna reakcija. Svi smo nešto naučili iz te noći", rekao je Joshua medijima dok je prije toga oca smirivao riječima:

"Ja sam se borio i ja sam kriv".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski pretendent za naslov prvaka FilipHrgović također je prokomentirao ovaj meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshuin problem

"Najveći problem je bio u tome što se Joshua borio s čovjekom koji nema što izgubiti. Od prve runde vidjelo se da loše boksa, da je u grču. Andy Ruiz odboksao je odličan meč. Pokazao je da izgled tijela u boksu ništa ne znači i da je bitna tehnika, da je bitna vještina, hrabrost i on je sve to imao te večeri", kazao je Hrgović za RTL.

"Ja sam oduvijek govorio da sam spreman na sve, da sam najbolji na svijetu . Čovjek koji je na ljestvici jedno mjesto ispred mene i koji sigurno nije bolji od mene pobijedio je Joshuu tako da znam da i ja to mogu napraviti. Na kraju krajeva, ja i po pravilima imam pravo boriti se za titulu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po IBF-u Pulev je obavezni izazivač, međutim...

Spektakl na Wembleyu

"Ruiz će se morati odreći jednog od pojaseva jer ne mislim da će radije prihvatiti meč s Pulevom, nego taj revanš s Joshuom na prepunom Wembleyju", dodao je i kazao kako Wilderove riječi da je Joshuina karijera umjetna nisu bez pokrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dva meča trebao izgubiti, a postao je olimpijski pobjednik. Gurali su ga i u profesionalnoj karijeri. On ima samo jednu taktiku, a to je ići naprijed i razvaljivati. Kad dođe do situacije da mora boksati i biti mekan, da sa tom svojom snagom ne može naći rupu, ne može naći rješenje, tu se događa nemoć", završio je uz riječi da mu je ipak žao što je Britanac izgubio.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike