Play ponuda

Ne može prežaliti batine od Hrvata: 'To mi je greška karijere!'

shimmer fallback

UFC borac Fabio Maldonado osvrnuo se na poraz od Hrvata Stipe Miočića na UFC Fight Night eventu koji je bio održan početkom lipnja ove godine.

23.10.2014.
6:41
Play ponuda

Miočić je protiv Maldonada slavio nokautom za samo 35 sekundi, i došao do važne pobjede u svojoj karijeri.

Poraz od Hrvata je, sad, iza Maldonada. Na redu je novi ispit u UFC - u koji će imati narednog vikenda u Rio de Janeiru. Uoči svog novog nastupa, Maldonado se osvrnuo i na spomenuti poraz od Miočića.

"Izgubio sam fokus za tu borbu. Bio sam previše fokusiran na značaj borbe. Čak i kada sam sparirao, razgovor s mojim sparing partnerima se svodio na sve osim na Miočića. Pretpostavljali smo da ću sigurno pobijediti", kazao je Maldonado, te dodao:

//www.youtube.com/embed/C9STa_DGApc

"Pričali smo o sponzorima i planovima nakon što pobjedim, a tada još nisam niti ušao u kavez. Trebao sam se više brinuti o Stipi i njegovim kvalitetama. To mi je najveća greška karijere", objasnio je Maldonado.

Maldonado je otkrio i jednu zanimljivost. Naime, u pripremama za meč protiv Miočića, Brazilac je kazao kako mu nisu pomogli njegovi stalni sparing partneri Particky i Patricio Freire, poznati kao "Pitbull braća". Spomenuti veterani nisu mogli uskočiti Maldonadu zbog nedostatka vremena, ali, za sljedeći Maldonadov dvoboj protiv Hansa Stringera, bili su na raspolaganju brazilskom borcu, piše Fightsite.

Play ponuda
Play ponuda