NE, MA NIJE TO NAPRAVIO: / Ovakvom šamaru Habib se nije nadao; 'Katapultirali su čovjeka kako bi on postao najbolji ikad'

Image
Foto: Profimedia

'Katapultirali su čovjeka kako bi on postao najbolji ikad, to je urnebesno'

28.10.2020.
16:49
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je službeni UFC konačno Habiba Nurmagomedova stavio na prvo mjesto pound for pound boraca u ovoj elitnoj organizaciji, oglasio se i dosad najbolji po toj rang ljestvici, Jon Jones.

Image
HABIB JE NAKON POSLJEDNJE BORBE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU: /

Ona mu je sad i ispunjena

Image
HABIB JE NAKON POSLJEDNJE BORBE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU: /

Ona mu je sad i ispunjena

'To je prvoklasno s*anje'

Po mnogima najtalentiraniji UFC borac današnjice, koji je najavio da prelazi u tešku kategoriju, već je odmah nakon Habibove borbe na Twitteru napisao kako se Dagestanac ne može mjeriti s njim u kategoriji najboljeg borca svih vremena, a sada je komentirao i novu ljestvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je prvoklasno s*anje", napisao je Jones na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova Jonesova objava itekako ima težinu, jer je apsolutni vladar poluteške divizije iskoristio točan izraz koji je proslavio baš Habib kada ga je prije nekoliko godina javno počeo prozivati veliki Irac Conor McGregor.

'Conor McGregor je bio jedini protivnik za kojeg je čula šira javnost'

Jones je uskoro objasnio i zašto smatra kako Habib ne može biti ispred njega, pogotovo ne najveći borac ikad u elitnoj organizaciji slobodne borbe...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednoglasna odluka sudaca protiv Laquinte koji je u posljednji trenutak uskočio kao zamjena, tako je postao prvak. Conor McGregor je bio jedini protivnik za kojeg je čula šira javnost. Katapultirali su čovjeka kako bi on postao najbolji ikad, to je urnebesno", stoji na Jonesovom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je Habib Nurmagomedov prošle subote po hrvatskom vremenu u Abu Dhabiju na UFC 254 priredbi prekidom u 2. rundi pobijedio Justina Gaethjea (22-2), a nakon toga je u kavezu, za vrijeme davanja izjava, objavio da ide u mirovinu i da mu je želja da konačno bude prvi borac UFC-a prema P4P ljestvici, te da UFC tako i postupi.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo