'Naučit će lekciju! Nedostaju mu neke osnove bon-tona'

Britanski boksač Dereck Chisora nastavio je s podbadanjem aktualnog prvaka svijeta po WBC verziji, Vitalija Klička, s kojim će se predstojeće subote obračunati u minhenskoj Olimpijskoj dvorani.

13.2.2012.
20:06
VOYO logo

Unatoč "hendikepu" u visini u rasponu ruku, Chisora je uvjeren da će on u subotu postati novi svjetski prvak, te je čak i obećao u kojoj rundi će se to dogoditi.

"Jako se veselim ovoj borbi. Trenirao sam jako naporno. Od prve pa sve do osme runde borit ćemo se 100 na sat, a onda ću ga nokautirati. To obećajem svim navijačima", rekao je samouvjereno Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno osjećam strah u kutu Klička. Ako vi ne možete osjetiti, ja mogu. Svjesni su da će uskoro izgubiti veliku stvar. Fizički, psihički i mentalno sam spreman za ovaj meč, koji će ujedno biti vrhunski spektakl", rekao je na konferenciji za novinare Chisora.

Kličko (40) kao pravi rutiner nije izgledao ni najmanje impresioniram nastupom 13 godina mlađeg Britanca te je mirnim glasom ustvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se što ću ovog mladog gospodina naučiti lekciju. On je iz Velike Britanije, ali mu nedostaju neke osnove bon-tona."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo