NAJVEĆI BORILAČKI SPEKTAKL U POVIJESTI: / Sudar titana težak više od milijardu dolara srušio bi sve rekorde

Image
Foto: AFP

Bivši boksački prvak Roy Levesta Jones Jr. želi se boriti s velikom MMA legendom iz Brazila Andersonom Silvom.

23.2.2017.
17:19
AFP
VOYO logo

Sapunica zvana Mayweather - McGregor i dalje traje. Nakon što se sad već neko vrijeme piše o borbi između umirovljenog neporaženog boksačkog prvaka, koji spada među najbolje boksače u povijesti i najveću UFC zvijezdu, prvaka u perolakoj kategoriji Conora McGregora, još uvijek nije došlo i do službenog dogovora.

BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA: Dogovorena je borba stoljeća, sudar titana težak milijardu dolara srušit će sve rekorde

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPV Zarada bi premašila milijardu dolara

Iako se ne zna koliko bi McGregor i Mayweather dobili za predstojeću borbu, predviđa se da bi zarada od PPV-a premašila nevjerojatnih milijardu dolara. A ukoliko bi se u tu priču uključili i Roy Jones Jr. i Silva, cifre bi bile i veće.

Prije devet dana upravo je spomenti britanski tabloid, s nakladom od preko četiri milijuna primjeraka dnevno, pisao kako su se ove dvije megazvijezde borilačkog sporta sve dogovorili oko detalja. Međutim, zapelo je kod treće strane koja odugovlači s detaljima, pa ništa nije niti službeno potpisano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stvara se nova velika priča

A u tom periodu stvara se nova velika priča. Boksač trener, glumac i reper Roy Levesta Jones Jr želi se boriti protiv legendarnog borca Andersona Silve, bivšeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji, čovjeka čini je rekordni niz obrane pojasa najduži aktivni. Trajao je, naime, 2,457 dana i Silva je ukupno obranio pojas prvaka deset puta za redom i ostvario 16 uzastopnih pobjeda. Time je ispisao stranice povijesti ovoga sporta.

Vraški dobar 'fight card'

Roy Jones mlađi i Silva borit će se jedino ako na istom megaeventu budu nastupili McGregor i Mayweather u svojem okršaju koji iščekuje čitav borilački svijet. Zanimljivo, ali 2008. godine Roy Jones mlađi je u emisiji "Borilačka noć petkom" kazao kako želi tog "UFC momka", misleći na Silvu. Ukoliko bi došlo do ovog spektakla, bio bio to najveći borilački spektakl u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mene ubacite na main card protiv Andersona Silve, dobit ćete vraški dobar 'fight card', kazao je Jones, a potom na Twitteru napisao:

"Roy Jones i Anderson Silva i Maywather protiv McGregora kao glavne borbe 'UFC Invazije' bio bi najveći borilački spektakl u povijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo