JAVILA SE NAJVEĆA BOKSAČKA ZVIJER ZVIJER S KOJOM NI JOSHUA NE ŽELI U RING: / 'Nitko ne želi gledati to sra**e, zamislite što bih mu ja učinio'

Image
Foto: AFP

Anthony Joshua odboksao je taktički meč i apsolutno dominirao bez nokauta, no notornom nokauteru kao što je wilder takav se boks nije svidi

8.12.2019.
15:51
AFP
VOYO logo

Britanski boksač Anthony Joshua vratio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO detroniziravši u Saudijskoj Arabiji prvaka Amerikanca Andyja Ruiza na bodove, jednoglasnom odlukom sudaca.

Joshui je to 23. pobjeda u 24. meču karijere, a Ruiz je ubilježio drugi poraz u svojoj 35. profesionalnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOLIKU SU LOVU UZELI BOKSAČI U SPEKTAKLU GODINE: /

Hrgovićev honorar će vas iznenaditi, Joshua daleko iznad svih boraca

Image
KOLIKU SU LOVU UZELI BOKSAČI U SPEKTAKLU GODINE: /

Hrgovićev honorar će vas iznenaditi, Joshua daleko iznad svih boraca

Joshua je tijekom cijele borbe imao kontrolu, skupljavši bodove kod sudaca i državši na distanci Ruiza, koji je ozbiljnije zaprijetio Britancu samo u osmoj rundi. Sva tri suca su uvjerljivom razlikom u bodovima ocijenili da je Joshua bio bolji.

Borbu je prokomentirao i prvak teške kategorije po WBC verziji Deontay Wilder koji se već dugo želi boriti protiv Joshue u meču koji bi boksački svijet dočekao s radošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da ćemo ikad vidjeti borbu za sve pojaseve. Neće je biti i ne želim da joj se ljudi nadaju. Nisu mogli reći moje ime, bježe od mene. Preopasan sam. Vidjeli ste što radim u ringu. Ja se ne zafrkavam", rekao je Wilder za američki Athletic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislite što bih mu ja napravio

"Ako ga je Ruiz skinuo, strah ih je što tek ja mogu učiniti. Zamislite. Joshua i Hearn me izbjegavaju, oni se ne usude niti izgovoriti moje ime. Njegov promotor priča o statistici, ovim brojkama, ovome i onome, no istina je da nikog nije briga za to", rekao je Wilder.

Anthony Joshua odboksao je taktički meč i apsolutno dominirao bez nokauta, no notornom nokauteru kao što je Wilder takav se boks nije svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trčkarao je naokolo i biciklirao cijeli dan. Imao je Klička u timu i bio je poput Klička. Čovječe, ja želim dominirati ljude. Možda sam ja previše grub, pretvrd i živim u snovima s obzirom na vrijeme u kojem smo. Možda svijet želi to mirno s*anje. Moj mentalitet drukčiji je od ostalih. Ako sam prvak želim izaći i isprebijati nekog", zaključio je opasni borac koji će u veljači sljedeće godine na revanš s Tysonom Furyjem.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike