DOCTOR MIKE / Najpoznatiji liječnik na svijetu ulazi u profi boks! Borit će se protiv prijatelja braće Diaz

Image
Foto: Profimedia.hr

Ovaj svestrani mladić se prije par mjeseci okušao u amaterskom boksu i pobijedio, a sad je izašla informacija da se upušta i u profesionalne vode

27.10.2022.
16:26
Profimedia.hr
VOYO logo

Mikhail Varshavski svjetsku je slavu stekao sasvim slučajnu, a prati ga glas najpoznatijeg liječnika na svijetu. Na društvenim mrežama se pojavio pod imenom Doctor Mike, a tamo ga prati više od 15 milijuna ljudi čemu je dodatno doprinio status najseksi liječnikom na svijetu kako ga je predstavio magazin People.

Ovaj svestrani mladić se prije par mjeseci okušao u amaterskom boksu i pobijedio, a sad je izašla informacija da se upušta i u profesionalne vode. Mikhail Varshavski će se pojaviti na priredbi na kojoj će naslovnu borbu imati Anderson Silva i Jake Paul. Protivnik Doctor Mikea će biti Chris Avile, čovjek iz tima Natea Diaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trener mi već deset godina govori kako vjeruje u moje vještine'

Varshavski je inače rođeni Rus, ali se sa šest godina preselio u njujorški kvart Brooklyn, a već kao dijete je pokazivao neuobičajenu sklonost da pomaže prijateljima sportašima s ozljedama. Kada je prije deset godina otvorio Instagram profil nije trebao čekati dugo dok doživi planetarnu popularnost.

'Ne radim ovo zbog popularnosti. Neću zaraditi ni dolar, jer ću cijeli svoj honorar donirati u humanitarne svrhe. Ovo radim isključivo zato što volim boksat i htio sam se testirati kako bi iskoristio potencijal u potpunosti. Trener mi već deset godina govori kako vjeruje u moje vještine. Zato sam se htio testirati do krajnjih granica', kazao je Varshavski za Boxing Scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će njegov okršaj protiv Chrisa Avile proći ostaje nam za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo