NAJIŠČEKIVANIJI REVANŠ U SVIJETU BOKSA: / Poznato gdje i kada će se boriti Joshua i Ruiz i koliko je meč koštao domaćine

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Joshua će imati priliku za osvetu i vraćanje četiri pojasa prvaka

9.8.2019.
13:54
Profimedia, Press Association
VOYO logo

U petak je postalo poznato kada će doći do najiščekivanijeg revanša u svijetu boksa, borbe između Britanca Anthonyja Joshue i američkog Meksikanca Andyja Ruiza. Britanski Telegraph javlja kako će se revanš održati 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji. Točnije u Diraji, gradu koji se nalazi na sjeverozapadnoj okolici saudijske prijestolnice Rijada.

Organizator boksačkih priredbi Eddie Hearn nedugao nakon prvog meča, u kojem je Ruiz senzacionalno pobijedio Joshuu, najavio je da će se revanš održati krajem ove godine, no velika je nepoznanica bila gdje će se borba održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Joshua nakon nokauta u prvom meču

Kao moguća lokacija najviše su se spominjale slavne dvorane u Sjedinjenim Američkim Državama ili u Engleskoj, pa održavanje meča u Saudijskoj Arabiji predstavlja veliko iznenađenje. No, sve postaje jasno ako se uzme u obzir da su Saudijci za domaćinstvo platili oko 100 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz napravio senzaciju

U prvom meču Ruiz je napravio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa jer je kao potpuni autsajder u sedmoj rundi nokautirao Joshuu i uzeo mu sva četiri pojasa prvaka.

Joshui je to bio prvi poraz u karijeri, a Ruiz je upao u spektakl kao zamjena za suspendiranog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo