NAJDRAŽA BORBA U ŽIVOTU: / Cro Cop ima novi izazov, mogao bi ostati bez svega što je zaradio

14.12.2015.
15:23
Marko Prpic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

još uvijek pokušava "prožvakati" suspenziju od strane Američke antidopinške agencije (USADA) i organizacije UFC, koji su ga suspendirali na dvije godine zbog kršenja antidopinških propisa i to na zalasku karijere, u trenutku kad je obznanio da ide u zasluženu mirovinu. No, iako je ta suspenzija bacila veliku mrlju na njegovu veličanstvenu karijeru, hrvatska borilačka legenda ima novi izazov. Posvetiti će se treniranju svog sina Ivana.

I sam Mirko zna kako su bitne metode kojima se dolazi do uspjeha. I sam je tijekom svoje karijere koristio razne metode na putu do slave, pobjeda, tofeja, a sad je odlučio stečeno iskustvo i znanje prenijeti na svog starijeg sina Ivana koji je poput svog tate jako talentiran za borilačke sportove. Pa se tako naš Mirko sjetio jedne genijalne metode, a objavio ju je na svojem Facebook profilu.

Dogovor koji se mora ispoštovati

"Ja sam Mirko, a ovo je moja sinčina Ivan. Imamo jedan dogovor, koji ću ispoštovati sigurno. Kad me natjera da tapkam u hrvanju, dogovor je takav da mu predajem svoju blagajnu. Sve što sam zaradio - ide njemu. I onda će on meni davati džeparac, a ne ja njemu. Ja sam Mirko, a ovo je borba za blagajnu", kazao je Cro Cop prije nego što je započeo borbu sa sinom.

I borba je započela, a kako je završila pogledajte u videu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali