Neočekivano / Najbolji hrvatski MMA borac sprema bizaran meč protiv YouTubera s 20 milijuna pratitelja?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Influenceru i boksaču amateru zasada ide jako dobro s obzirom na to da je do sada savladao bivšeg UFC-ovog prvaka Tyronea Woodleya te također nekadašnjeg UFC-ovog borca Bena Askrena.

4.2.2022.
19:47
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Roberto Soldić je najbolji hrvatski MMA borac i dvostruku prvak u KSW-u te jedan od najatraktivnijih boraca izvan UFC-a. Ne tako davno je postao i vlasnik dvaju pojasa srednje kategorije, a odbijao je i UFC-ove ponude. Razlog je po svemu sudeći financijski jer je jasno da je njegova kvaliteta već neko vrijeme i više nego dovoljna za oglede s najboljima.

Posljednjih nekoliko dana aktualna je priča oko njegove borbe s amaterskim boksačem i YouTuberom Jakeom Paulom. Soldićeva dvorana UFD je podijelio zanimljivu objavu na tu temu. Na slici su UFC-ovi borci koji su loše prošli u izletima u boksačke vode, a naš šampion pak ima omjer 4-0 što sugerira da bi Jake Paul mogao imati 'težak dan u uredu' ako do tog meča dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
za povijest /

UFC objavio legendarnu borbu najboljeg hrvatskog borca ikada

Image
za povijest /

UFC objavio legendarnu borbu najboljeg hrvatskog borca ikada

Paula dobro ide

"MMA borci su loši u boksu. Osim Roberta Soldića. Idemo, Jake Paul, nemoj sad bježati", stoji u objavi UFD-a na Instagramu.

Inače, Paul je tek nedavno počeo aktivnije boksati, a slavu je stekao na YouTubeu. Influenceru i boksaču amateru zasada ide jako dobro s obzirom na to da je do sada savladao bivšeg UFC-ovog prvaka Tyronea Woodleya te također nekadašnjeg UFC-ovog borca Bena Askrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ovakvi dvoboji uglavnom imaju pomalo bizaran karakter najčešće su financijski izuzetno izdašni što je vjerojatno Soldićeva motivacija za ovaj ogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo