NEŠTO JE TU SUMNJIVO / Najboljem hrvatskom boksaču Filipu Hrgoviću opet otkazan meč, ali zato je dobio novi superopaki nadimak

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrgović je u ring s Hunterom trebao još prije nekoliko mjeseci, ali ovaj se povukao

7.7.2021.
15:48
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nažalost, najboljem hrvatskom boksaču, Filipu Hrgoviću ponovo je otkazan meč. Hrgoviću je sada otkazana i borba protiv Martina Bakolea, koji je zapravo bio zamjena za Michaela Huntera s kojim se Hrgović već ranije trebao boriti.

Hrgović je u ring s Hunterom trebao još prije nekoliko mjeseci, ali ovaj se povukao iako su svi uvjeti oko honorara i eventa bili dogovoreni. Istu je stvar Hrgoviću sada napravio i Bakole, a Hrgović ima itekako velik problem jer trenutno se, izgleda, nitko ne želi boriti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov trener Billy Nelson rekao nam je kako neće ipak biti spreman za kolovoz, ali hoće za rujan. Bili smo razočarani, ali nam je bilo najvažnije da se ipak dogodi. A sad su se javili da ipak traže još jednu borbu prije te. Prošli smo cijelu IBF ljestvicu i nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem prije meča s Joshuom", otkrio je najjači boksački menadžer današnjice Eddie Hearn.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dobio novi nadimak

"Bojim se da ljudi gledaju prema njemu i razmišljaju kako on nije netko koga mogu pobijediti. Pogledajte samo imena. Charles Martin, Andy Ruiz, Luis Ortiz, Tony Yoka i još toliko boraca koji trebaju pobijediti Hrgovića i postati obavezni Joshuini izazivači. To sve dokazuje koliki problem bi Hrgović mogao biti za boksače", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je u dosadašnjih 12 borbi ostvario 12 pobjeda i njih deset završio je nokautom. Zadnja borba mu je bila prije više od pola godine kada je razbio Rydella Bookera.

No, ako ništa Hrgović se ovaj put barem može utješiti novim i vrlo opakim nadimkom. Portal specijaliziran za boks Boxing247 prozvao ga je "najizbjegavanijim borcem današnjice", a takvu titulu valja i zaslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo