NAJBOLJA SNIMKA RAZBIJANJA DOS SANTOSA: / Brutalni desni kroše i 13 udaraca u 6 sekundi pakla za Brazilca

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Na društvenim je mrežama nakon borbe osvanula snimka trenutka kad je Stipe Miočić u prvoj rundi moćno nokautirao Juniora dos Santosa.

14.5.2017.
9:45
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naravno, ima ih i više, ali ova snimka trenutno najbolje dočarava trenutak koji je prethodio nokautu, odnosno batine koje je Junior dos Santos dobio u trenutku kad je bio na podu.

NEVJEROJATNI STIPE MIOČIĆ UNIŠTIO DOS SANTOSA! Nokautirao je legendarnog Brazilca u prvoj rundi i obranio pojas prvaka svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom prve runde osjetio trenutak za krenuti u napad

Dakle, Miočić je sredinom prve runde osjetio trenutak za krenuti u napad. Prvo je plasirao jedan desni kroše u trenutku kad se Dos Santos povlačio u nazad, odnosno kad je bio uz ogradu.

ON JE APSOLUTNI KRALJ: Stipe Miočić briljirao nakon velike pobjede kao nikad prije! ‘Majko, volim te, sretan ti majčin dan’

Njegov kroše nije, prvo, pronašao cilj, no onaj drugi je. Udarac moćnom desnicom odsjeo je u lijevu stranu brazilčevog lica, negdje u predjelu blizu uha gdje je centar za ravnotežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OBUKAO JE ODIJELO I UZEO POJAS U RUKE: Stipe Miočić je porukom na društvenim mrežama dirnuo navijače

Odmah pao na pod

Junior dos Santos odmah se, kao da je pokošen, srušio na pod. Dos Santos je u toj situaciji bio okrenut glavom prema podu. Tad je Miočić odlučio finiširati svog protivnika.

JEDAN OD NAJVEĆIH GOSPODINA U UFC-U: Miočić nahvalio Dos Santosa kao da je on pobijedio u borbi i impresionirao lijepu novinarku

Uslijedila je serija udaraca lijevom rukom u glavu. Miočić je Dos Santosa ukupno udario 13 puta u 6 sekundi, koliko ga je bez prestanka udarao u glavu. Sudac Herb Dean morao je prekinuti borbu. Bilo je to previše. Stipe je uništio Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo