MOŽE LI PERVERZNIJE I BIZARNIJE OD OVOG? / Tyson Fury otkrio kako se priprema za meč s Wilderom. Valjali smo se od smijeha

Image
Foto: Profimedia

Fury je uveo neke ozbiljne promjene u treningu, prehrani i načinu života

14.1.2020.
19:55
Profimedia
VOYO logo

A kako ne voljeti ovog lika? Britanski, još uvijek neporaženi boksač, bivši prvak i takozvani "Kralj Cigana", Tyson Fury priprema se na novi meč s WBC kraljem Amerikancem Deontayem Wilderom i to na odveć neobičan način. Kaže Fury da "protok testosterona" u svom tijelu održava masturbiranjem. I kao da to samo po sebi već ne zvuči neobično, Fury potom naglašava kako masturbira čak sedam puta na dan.

Fury se bori s neporaženim Wilderom 22. veljače u MGM Areni u Las Vegasu, a boksači su se u ponedjeljak po prvi put susreli na medijskoj konferenciji. Fury je otkrio svima da se puno ozbiljnije priprema za ovaj meč nego što je to bilo za njihov prošli meč koji je imao izjednačen ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury Deontay Wilder v Tyson Fury II press conference, Los Angeles, USA - 13 Jan 2020, Image: 492617157, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Scott Kirkland/Fox Sports/Picturegroup / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drastične promjene

Fury je uveo neke ozbiljne promjene u treningu, prehrani i načinu života.

"Ovo je prvi trening kamp u deset godina u kojem nisam popio nijednu dijetalnu Colu, a neću ni poslije borbe. Ovo je prvi trening kamp u kojem sam išao u krevet do 21:30 pa sam svjež ustajao ujutro već u 7:00 sati. Radim puno stvari koje prije nisam radio. Jedem pet, šest obroka dnevno, pijem osam litara vode. Ako će mi to dati prednost, spreman sam probati", rekao je Fury i onda ispalio nešto zaista posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Masturbiram sedam puta na dan i tako redovito pumpam testosteron dok se pripremam za Wildera", rekao je 31-godišnjak i dakako izazvao salve smijeha među prisutnima. A jedno je sada sigurno, Fury će sigurno imati brži rad ruku od Wildera, osim ako se i ovaj ne baci na posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo