MMA LEGENDA RAZOTKRILA ŠEFA UFC-A: / 'On je lažljivac i prevarant, pogledajte samo što radi Miočiću'

Image

Hunt je išao toliko daleko da je tužio cijelu organizaciju

29.4.2020.
19:45
VOYO logo

Legendarni MMA borac Mark Hunt sasuo je pravu paljbu u smjeru šefa UFC-a Dane Whitea. Naime, nije tajna da UFC-ovi borci zarađuju puno manje od svojih boksačkih kolega, a Hunt se zalaže da takva prava imaju i majstori slobodne borbe.

Hunt je išao toliko daleko da je tužio cijelu organizaciju. Njegov cilj je da se uvede takozvani Ali Act, a to je zapravo zakon koji štiti prava UFC boraca, odnosno omogućuje borcima da uzmu više novca od borbi umjesto da većinu pokupe promotori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvari će se promijeniti kada se uvede 'Ali Act'. Sve će se promijeniti. Borci će biti bolje plaćeni i samim time početi pravilno živjeti. Zašto se uopće trudimo doći do samoga vrha u svijetu borbe? Pa da nas konačno plate kako spada, a trenutno to nije slučaj. Borci su prevareni", rekao je Hunt u razgovoru za Duello Channel.

Image
FANOVI ODABRALI NAJBOLJE MMA BORCE SVIH VREMENA: /

UFC-ova legenda na vrhu, Fedor drugi, Cro Cop ispred Miočića

Image
FANOVI ODABRALI NAJBOLJE MMA BORCE SVIH VREMENA: /

UFC-ova legenda na vrhu, Fedor drugi, Cro Cop ispred Miočića

'Znate da nešto nije u redu'

Kad god se pojave podaci o zaradama od borbi, Stipe Miočić je iznenađujuće nisko. Za svoju borbu s Danielom Cormierom, jednu od najvažnijih u povijesti UFC-a, nije zaradio ni milijun dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam kako to rade. Zato i pokrećemo ove tužbe. Tužno je gledati kroz što sve borci prolaze i kako mladi borci misle da će zaraditi dobar novac. Ali kada imate prvake koji traže više love, onda znate da nešto nije u redu. Kada tip poput Stipe ili neki drugi prvaci traže više novca - pa on je prvak u toj promociji. Zašto traži više novca? Razmislite o tome. Svi ti šefovi i vlasnici kompanija poput Dane će vam reći - 'Mi moramo učiniti to i to i sve će biti u redu'. Ali na kraju dana on je odvratna osoba i lopov", kritizirao je šefa UFC-a legendarni Hunt.

"Većina boraca se boji pričati o tome. Pa vi ste borci, ali ne samo u Octagonu, već na svim poljima. Smiješno je gledati kako se neki od njih ulizuju likovima poput Dane Whitea. To je Smijurija. On je smijurija. On je idiot", zaključio je Hunt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo