MMA LEGENDA I BIVŠI PRVAK UFC-A POPIO BRUTALAN NOKAUT: / Primio koljeno u glavu i seriju razornih udaraca

Image

Nekada najbolji borac svijeta i dugogodišnji prvak UFC-ove muha kategorije, Demetrious Johnson, doživio je težak nokaut

8.4.2021.
11:34
VOYO logo

Nekadašnji UFC-ovi prvaci Demetrious Johnson i Eddie Alvarez vrlo su loše prošli na ONE-ovoj TNT 1 priredbi.

Nekada najbolji borac svijeta i dugogodišnji prvak UFC-ove muha kategorije, Demetrious Johnson, doživio je težak nokaut i to prvi u karijeri, a njegov krvnik bio je Brazilac Adriano Moraes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je bio ponešto bolji u prvoj rundi i pred sam kraj uspio je srušiti na parter, a od neugodne situacije spasilo ga je zvono. U drugoj rundi Moraes je uspio zakačiti Johnsona jednim aperkatom i bacio ga je u nokdaun.

Nakon toga se Johnson pokušao pridići, ali je "popio" koljeno u glavu i vraćen je na parter, a onda je uslijedila serija razornih udaraca i sudac je prekinuo meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste večeri poraz je doživio i Eddie Alvarez, još jedan bivši UFC-ov prvak. No, on nije zaradio nokaut, zapravo baš suprotno bio je nadomak toga da završi borbu tehničkim nokautom, ali zaradio je diskvalifikaciju. Naime, Alvarez je vrlo brzo srušio moldavskog protivnika Iurija Lapicusu, ali ga je počeo gađati u stražnji dio glave, što nije dozvoljeno. Sudac ga je upozorio, ali Alvarez je nastavio i prisilio ga na diskvalifikaciju. Alvarez je tvrdio da je protivnika gađao po ušima, ali sudac je vidio sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo