tri borilačke poslastice / MMA i boksački spektakl: Od 22 sata budite uz 'Noć nokauta' na RTL Televiziji!

Odlični mečevi čekaju vas u Noći nokauta od 22 sata na RTL-u i na našoj platformi RTL Play

2.2.2019.
20:02
VOYO logo

Večeras od 22 sata na RTL-u vas očekuje Noć nokauta. Hrvatski MMA borci Stipe Brčić i Vlado Neferanović ponovno su u akciji uživo iz Hamburga.

Nakon toga selimo se u londonsku O2 Arenu na boksačku priredbu supervelter kategorije u kojoj se sastaju Sergio Garcia i Ted Cheeseman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Garcia ili Ted Cheeseman? Hoće li vrijedan pojas super velter kategorije ostati kod Španjolca ili će ga morati predati malom Britancu? Odgovor će dati Noć nokauta. 

Stručni sukomentator RTL-a pobliže nam je objasnio ulog u meču. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica su neporaženi obojici je to životna šansa. Pobjednik dobiva sve, gubitnik gubi sve - europsku titulu." 

Samozatajnom 26-godišnjom Garciji vaga je pokazala 69, 67 kilograma. Španjolac ima nevjerojatan niz od 28 pobjeda bez i jednog poraza. Iako je iskusniji kaže - pritisak je na domaćem borcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam ovdje i što se imam prilike boriti na ovako velikom spektaklu. Dat ću sve od sebe da se prikažem u najboljem stanju", prokomentirao je Garcia. 

23-godišnji Cheeseman sa 69,6 kilograma također je bez poraza i tek čeka ulazak na veliku scenu, a to bi mu mogla donijeti ova pobjeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je izazov za koji sam se sam izborio, čekao sam to godinama. Moj trener i moja ekipa rade najbolje za mene u svakom trenutku, tako je i sada. Ne mogu dočekati da krene borba. Od kada sam se počeo boriti čekam ovo, nije to neka mala priredba. Ovo je velika, značajna dvorana. Imam 23 godine, nisam se nadao da ću ovako brzo napredovati", rekao je Cheeseman.  

Napreduju i hrvatski MMA borci. Vlado Neferanović i Stipe Brčić gladni su novih pobjeda koje imaju priliku ostvariti večeras  u Hamburgu. Protivnici? Nezgodni ali ih se itekako može pobjediti, kaže MMA borac Matija Blažičević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito organizator puno očekuje od njega. Neporaženi Tadžikistanac s njemačkom putvnicom, čeka nas jako dobra borba, jako dinamična", uvjeren je Blažičević.

Odlični mečevi čekaju vas u Noći nokauta od 22 sata na RTL-u i na našoj platformi RTL Play. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo