FILIPOVIĆU 'PRIJETI' BIVŠI UFC PRVAK: / Cro Cop bi se na Rizinu mogao boriti s opakim borcem koji melje protivnike

Image
Foto: Screenshot: You Tube
27.10.2016.
10:34
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ovaj 41-godišnji borac iz Colorada potpisao je za Rizin i svoj debi imati će u drugom krugu Grand Prix turnira koji se 29. prosinca održava u Saitama Super Areni, na turniru na kojem će nastupiti i naša legenda Mirko Filipović koja će se boriti sa starim rivalom Wanderleijom Silvom. Carwinov protivnik se tek treba odrediti. Postoji mogućnost da se Filipović i Carwin bore na ovom Rizin Grand Prixu. Ta borba bila bi prava borilačka poslastica koja bi izazvala zanimanje čitavog borilačkog svijeta.

CRO COP UMALO ŽRTVA VELIKE PREVARE: ‘Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo’

Pobijedio Franka Mira na UFC-u 111

Carwin je bivši hrvački prvak u NCAA diviziji 2 koji posjeduje razoran udarac s kojim je našao put do teškaške UFC divizije ili kraljevske divizije u najprestižnijoj MMA organizaciji svijeta. Njegova kulminacija kvalitete viđena je u borbi protiv slavnog Franka Mira na UFC-u 111.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio od Lesnara i Juniora dos Santosa

Nakon toga, Carwin je bio blizu osvajanje titule u borbi protiv Brocka Lesnara na UFC 116 prije nego što je izgubio u drugoj rundi. Borio se Amerikanac i protiv bivšeg UFC prvaka Juniora dos Santosa, ali je izgubio na UFC eventu 131 2011. godine i onda se povukao u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC PRVAK U EMOTIVNOM ISTUPU PRIZNAO: ‘Nedostaje mi moja hrvatska obitelj’

U prvoj rundi Rizinovog Grand Prix turnira koja se održala 25. rujna, pobjede su upisali Mirko Filipović, Valentin Moldavsky, Amir Aliakbari, Jiri Prochazka, Szymon Bzor i Baruto. U ovim je trenucima jedino poznato kako će se u idućoj rundi Cro Cop susresti sa Silvom, dok bi ostale parove mogli saznati u narednim tjednima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinalni okršaji na rasporedu su 29. prosinca, dok će se polufinale i finale održati dva dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo