Mirko se vratio u Zagreb i opet sve iznenadio!

Cro Cop je bio poprilično utučen i neraspoložen, nevoljko je stao pred mikrofone u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Razlog - težak poraz od Amerikanca Brendana Schauba na UFC-u 128.

21.3.2011.
17:23
VOYO logo

Vidno utučen iz New Jerseya vratio se najpoznatiji hrvatski gladijator Mirko Filipović. Prije no što je u zračnoj luci preuzeo prtljagu, slikao se s hrvatskim vojnicima, povratnicima iz Afganistana, a potom je nerado stao pred kamere i mikrofone.

Očekivalo se da će nakon drugog uzastopnog doživljenog nokauta (Mir pa Schaub) objaviti kraj karijere no on to nije učinio. Uostalom, jednom je zgodom to i rekao, ali je promijenio odluku. Na pitanje je li donio konačnu odluku, samo je klimnuo glavom, ali nije htio reći što je odlučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega samog, ali i za njegovu obitelj, bilo bi najbolje da je karijeri kraj jer porazi u borilačkim sportovima nisu kao i oni u ostalim sportovima. Poraz u kavezu i ringu znači i tjelesnu i duševnu bol, a nerijetko i udarac na zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dvije runde Mirko se dobro nosio s mladim UFC-ovim lavom Brendanon Schaubom. Što se dogodilo u trećoj kada je nokautiran?

"Izgubio sam borbu, pogodio me i to je to, izgubio sam borbu. Nije to prebacivanje loptice, ping-pong", kaže Cro Cop, čiji je kraj karijere u UFC-u još u nedjelju najavio veliki gazda Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://cdn.springboard.gorillanation.com/storage/xplayer/yo033.swf

"Ne znam, još ćemo vidjeti, ali moguće je. I ja sam rekao ako ne pobijedim obje borbe neću produživati ugovor, u svakom slučaju po ugovoru ostaje još jedna borba. Da li ću je odraditi, vidjet ćemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je dodao:

"Za tu zadnju borbu nemam nikakve želje, samo da se odmorim…".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103200073006 arti-201103190148006 arti-201103190041006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo