MIRKO U NEUGODNOJ SITUACIJI! Legenda morala objašnjavati djeci zašto ih je razočarala: / 'Zašto nisam došao? Evo zašto...'

Image

Zbog aljkavosti organizatora Mirko je morao objašnjavati djeci zašto nije došao na karate turnir

4.3.2018.
20:29
VOYO logo

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović našao se u neugodnoj situaciji. Naime, zbog aljkavosti organizatora Mirko je morao objašnjavati zašto su djeca u Virovitici, na karate turniru mlađih selekcija, ostala razočarana njegovim nedolaskom.

CRO COP SPREMAN ZA NOVU BORBU: Mirko objavio novi video koje će definitivno sve u to uvjeriti

Da, djeca se nikako ne smiju razočarati, pogotovo ne u svog idola. No, što ako taj idol uopće nije kriv? Cro Cop je sve objasnio. Njegov post prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije mjesec i pol dana prijatelj iz Virovitice me nazove i pita da li bi došao kao gost na karate turnir u Viroviticu. Odgovorim da ne znam i da je to jos daleko da bi mu rekao da ili ne i da ne znam kakav ću biti sa svojim obavezama. Da me svakako nazove jos tjedan dana prije toga i da provjeri i, naravno, da me nitko nije nazvao, ni provjerio, ni podsjetio, niti poslao neku pozivnicu ili barem SMS da znam kada je to i da me se podsjeti?! I onda u petak vidim na FB najave mog dolaska u Viroviticu. A onda niti u subotu ujutro ,jučer,da neko nazove i pita dali dolazis, turnir je tu i tu, od toliko i toliko, ma ništa. I ja danas od jutra dobijam poruke da su djeca razočarana,da su me čekala, zašto nisam došao... Evo sad znate zašto", stoji u Mirkovom postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo