Cro Cop progovorio o velikoj senzaciji: 'Oduvijek je na sr***ma!'

Senzaciju koju je priredio Antonio Bigfoot Silva na UFC-ovoj priredbi 156, oduševila je i našeg najboljeg borca Mirka Filipovića, koji je na svom Facebooku čestitao sjajnom Brazilcu.

3.2.2013.
19:41
VOYO logo

Cro Copov osvrt prenosimo u cijelosti:

"Nije me iznenadila pobjeda Silve ni najmanje i vjerovao sam da će pobijediti. Da ne ispadnem sad filozof i general poslije bitke reći ću i zašto sam tako vjerovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo, Silva je opasna momčina s ogromnim srcem koji je izdemolirao Fedora i bolja referenca mu ne treba, a Alistair ga je opasno podcijenio i tako omalovažavao svojim bahatim izjavama tako da je i to mobiliziralo Silvu na najbolji mogući način. Drugo, Silva je prirodni teškaš, a Alistar se prvi puta od negdje 2007., kada je počeo nabacivati ogromnu masu, borio bez dopinga na kojem je bio konstantno godinama i to na testosteronu i svim mogućim sra***ma skupa sa njim.

Na vaganju sam vidio da mu mišićna masa nije ni blizu one standardne. Imao je on kilažu, ali ni blizu nije bio onako izrezan i izdefiniran jer nije smio uzimati ništa jer je bio pod povećalom atletske komisije. A to se odražava i na psihu čovjeka koji godinama konzumira stvari koji mu povećavaju snagu, izdržljivost, toleranciju na bol i agresivnost, a sada toga nije bilo. Alistair je odličan borac, ali tu izvrsnost ipak duguje nečemu prljavome i nedopuštenome, na kraju i vrlo opasnom po zdravlje, ali ne vjerujem da je to njega brinulo, želio je uspjeh pod svaku cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće, Alistair se tako bahato ponašao da ga je netko trebao spustiti na zemlju. Njegovo omalovažavanje Silve je bilo degutantno te njegove izjave kad prebije Silvu ide po pojas i slično. A tijekom vage i samog ulaska u arenu ponašao se kao da je on izmislio borilački sport i s toliko arogancije se ponaša u zadnje vrijeme da mi je drago da ga je Silva spustio na zemlju i naučio pameti! I čestitke Silvi od srca", zaključio je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo