Play ponuda

Mirko progovorio o monstrumima koji mu prijete: 'Ima ih mnogo i svi su gladni!'

shimmer fallback
9.3.2015.
18:44
Play ponuda

Nakon osam godina Filipovicu se pruza prilika za uzvrat protiv Gonzage, a hoce li se uspjeti osvetiti vidjet ce se 11. travnja u poljskom Krakowu.

"Lijepo je vratiti se u najvecu i najjacu promotorsku organizaciju na svijetu, posebice jer sad imam priliku za nekoliko uzvrata, sto zaista zelim prije nego li zavrsim karijeru", rekao je Filipovic koji se usprkos cinjenci da mu je na ledima 40 godina osjeca sjajno.

"Ja sam ponosan sportas i netko sam tko je posvetio cijeli zivot borilackom sportu i biznisu, bilo rijec o MMA-u ili kickboxingu i ovaj mec puno znaci vezano uz nastavak moje karijere.

https://vine.co/v/OQ0lOq9WHHQ/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Osjecam se vrhunski, nikad bolje. Najvaznija stvar je da sam se rijesio svih ozljeda koje su me mucile zadnjih osam, devet, deset godina. Sada treniram sa smijeskom na licu. I dalje sam vrlo ekplozivan i brz, a moje je iskustvo ogromno."

Zasad je Filipovic s UFC-om dogovorio odradivanje triju borbi, a hoce li nakon toga suradnja biti nastavljena jos se ne zna.

"Gledajte, tko to moze znati? Ako pobijedim u sve tri borbe onda cu sjesti i razgovarati s UFC-om i vidjet cemo. Ali prvi na redu je Gonzaga, moram njega prvo pobijediti i nema smisla razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi poslije.

Prvo treba dobiti sve tri borbe, sto nece biti lako. Svi su gladni i svi su teski suparnici u UFC teskoj diviziji. Ima puno monstruma ovdje, pa moram ici korak po korak", zakljucio je Filipovic.

Play ponuda
Play ponuda