Mirko odgovorio na optužbe da je borba bila namještena!

'Čuo sam priče da je borba bila dogovorena, ali jamčim da od mene to nikad neće doživjeti.

12.3.2012.
7:14
VOYO logo

Premda je slavio u okršaju u kojem nije smio izgubiti, Mirko Filipović nakon pobjede nad Sefom nije dobro spavao. U njegovoj glavi nagomilalo se toliko pritiska (domaćeg terena) da će mu trebati neko vrijeme da se posve opusti i počne uživati u dobro obavljenu poslu.

"Nakon tri poraza u nizu u UFC-u bila je to za mene borba svih borbi. Velik je pritisak bio vraćati se u život, nisam smio razočarati sve te ljude."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Areni se skupilo 12.000 ljudi od mogućih 18.500, koliko je ulaznica pušteno u prodaju. Cro Cop je zadovoljio svojim nastupom, ali žali što suparnika nije nokautirao.

"Da je borba trajala pet rundi, to bi se i dogodilo. Sefu je to i predloženo, no on se pozvao na pravila K-1. Bio je načet u trećoj, no nisam htio srljati jer pred očima mi je bila slika svih onih njegovih protivnika koje je nokautirao iz teške defenzive, kad se činilo da je gotov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je prokomentirao i priče da je borba bila namještena.

"Čuo sam priče da je borba bila dogovorena, ali jamčim da od mene to nikad neće doživjeti. U ringu bih nokautirao vlastitog brata kad bih ga imao", izjavio 37-godišnji Vinkovčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo