Mirko Filipović saznao fantastičnu vijest!

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović ipak se nije pripremao uzalud proteklih mjeseci.

28.10.2013.
14:26
VOYO logo

Mirko Filipović će se 8. studenoga u Moskvi boriti protiv jednog od najboljih teškaša Rusije Alekseja Olejnika.

"Olejnik je prihvatio borbu s Cro Copom svega desetak dana prije održavanja, ali to ipak ne znači da će Mirko u Moskvi imati lagan zadatak nakon što je propao meč protiv Aleksa Emelianenka. Novi suparnik je izuzetno opasan, ima odličan niz iza sebe i vjerujem da će njih dvoje pružiti odličan meč publici. No, bez obzira na sve, vjerujem i očekujem da će izuzetno spreman Mirko uspjeti borbu okončati u svoju korist prije kraja posljednje runde, sumnjam da će o pobjedniku morati odlučivati suci", izjavio je za Fight Site Filipovićev menadžer Orsat Zovko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko se trebao boriti protiv mlađeg brata Fedora Emelianenka, Aleksandera, ali organizacija Legend koja je dogovorila meč otkazala je suradnju nakon što se Rus prije nekoliko dana potukao u jednom moskovskom kafiću te nanio lakše ozljede 63-godišnjem muškarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su dali sve od sebe da bi u kratkom vremenu pronašli protivnika Filipoviću, a 36-godišnji Rus je vrlo dobar izbor.

Rekli bismo – po Filipovićevoj mjeri. Rus u karijeri ima omjer pobjeda i poraza 47-9, a u posljednjim nastupima je pobijedio ugledna imena kao što su Jeff Monson i Dion Staring. Potonji je primjerice prošlog petka u zagrebačkoj Areni na FFC-u 8 pobijedio našeg Antu Deliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo