Play ponuda

Tužan kraj: Razočarani Cro Cop se javno odrekao Fedora!

shimmer fallback

Cro Copa su naljutili neki komentari i potezi Fedora Emelianenka te je poručio kako više ne poštuje legendarnog borca i njegovog brata s kojim se trebao boriti u Moskvi.

15.11.2013.
10:12
Play ponuda

"Evo da se nakon odmora osvrnem na borbu i neke stvari poslje borbe. Fedor me iskomentirao nakon borbe, a danas čitam i komentar njegovog uzoritog brata. Malo je reći da sam imao veliki respekt i simpatije prema obojici još od vremena kada smo zajedno nastupali u Japanu, ali tog respekta i simpatija više nema. Aleksander, koji je vjerojatno i napravio skandal i 'muški' istukao 63-godišnjeg djeda, samo da ne bi morao ući u ring i boriti se, neću previše komentirati jer je zbog takvih likova borilački sport često na lošem glasu, a i ne zaslužuje da se previše obazirem na njega. Ali Fedor mi je veliko razočaranje. Da se Fedor borio u mom gradu, ja bih došao u hotel gdje je odsjeo, odveo ga na večeru, porazgovarao s njim i ako bi mu imao što reći, rekao bih mu to u lice, a ne preko novina. Ipak smo 'brothers in arms', zajedno smo krvarili po japanskim ringovima, odradili borbu koju su mnogi ocijenili kao najvećom u slobodnoj borbi, a on ne da se nije udostojio doći me pozdraviti, pa niti uoči borbe u svlačionici, već me još komentirao da sam ovakav i onakav, nedostojno Fedora kojeg sam ja poznavao", prenosi Fight Site riječi Mirka Filipovića koji je dodao:

//www.youtube.com/embed/SQRydcKy6AY

"Svaki njegov poraz mi je pao teško, kao i moj vlastiti i onda još taj isti čovjek izjavi da ne zna što me tjera da se borim i slično, da nisam u formi i slično. Svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoj stav, ali sve dok ja lijem svoju krv, svoje suze, dok ja trpim muku i bol, odluka je moja, i moja je stvar zašto se borim i do kada ću se boriti. A što se tiče same borbe, muka mi je zbog poraza, ali mi je drago da sam razbio blokadu u glavi koju sam imao vezano za borbu u parteru tijekom cijele karijere i drago mi je da sam ga pokušao završiti na giljotinu pa nakon nje na 'trokut'. Nažalost, nisam uspio zatvoriti obje noge oko njegovog struka, jer da jesam on bi bio ugušen, a ovako sam ja izgubio, ali to je takav sport. A da sam uspio zatvoriti obje noge oko struka, a malo je falilo, ja bi njega završio i bilo bi 'bravo majstore', 'svaka čast', u strašnoj si formi', a ovako ide pljuvanje te ovo te ono. Ali što bi legendarni Mišo Kovač rekao - TO JE TAKO. Zdravstvujte!", poručio je Cro Cop.

Play ponuda
Play ponuda