OGLAS

Mirko Filipović otkrio zašto je počeo mlatiti ljude!

22.10.2011.
14:47
VOYO logo

Mirko je posrnuli velikan UFC-a i ako izgubi treću borbu zaredom u Oktagonu, neće dobiti novi ugovor s organizacijom koja je bogovski tretirala i plaćala, a on zauzvrat nije dao mnogo. Zbog toga su mnogi već otpisali 37-godišnjeg specijalca iz Privlake, piše MMA Fighting.

"Mnogi su me živog pokopali jer sam izgubio dvije uzastopne borbe i sada samo želim pokazati da sam još uvijek Cro Cop. Želim ustati iz groba. To želim dokazati i to mi je najveći motiv", kazao je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ponovo ćutjeti onaj osjećaj kada mi sudac podigne ruku i nakon toga otići pod pobjednički tuš, što mi je uvijek poseban užitak. Uopće ne razmišljam o novcu dok me UFC-ov knjigovođa ne nazove par dana kasnije kad mi uplaćuje, mašta Cro Cop o "slatkim trenucima pobjede".

Osim slasti pobjede, Mirko ima još jedan cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se umiroviti kao stari Cro Cop. Ne znam hoću li uspjeti u tome, ali ću umrijeti pokušavajući."

Podsjeća kako je to daleko od motiva koji su ga natjerali u "krvave sportove" kada se kao 21-godišnjak počeo baviti kickboxom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to jedini način da sebe i majku izvučem iz bijede. Želio sam mlatiti ljude jer mi je trebao novac kako bi osigurao financijsku neovisnost za sebe i svoju obitelj", zaključio je Filipović.

Vezani članci:

arti-201107250169006 arti-201108090380006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo