Mirko Filipović najavio veliki povratak!

Umjesto u finalu turnira K-1 čije je održavanje upitno, Mirko Filipović će na Staru godinu najvjerojatnije nastupiti u revijalnom meču protiv kontroverznog bivšeg sumo borca, Shinichija Suzukawe

11.12.2012.
10:10
VOYO logo

Nije to nikad bilo upitno, ali sada je stigla u potvrda. Mirko Filipović je u razgovoru za FightSite objavio kako razmišlja o povratku u UFC, u slučaju 'atraktivne ponude'.

"Najprije je bitno da mi sami imamo razrađen kvalitetan plan za iduću godinu ili dvije dana, a onda, ako stigne prava ponuda, sve opcije su moguće. Pogotovo ako je ponuda atraktivna poput one UFC-a. To je sigurno nešto o čemu treba razmisliti. Povratak u najjaču svjetsku MMA promociju je sigurno privlačan", izjavio je Mirko i opisao kako je došlo do promjene plana i zašto je prihvatio meč protiv Shinichija Suzukawe, 120 kilograma teškog Japanca, čiju su karijeru obilježile kontroverze, kao što su zabrane nastupa zbog posjedovanja marihuane i čudni otkazi borbi kao u slučaju ostanka u svlačionici u meču s Bobom Sappom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam se spremao za završnicu K-1 Grand Prixa koji je bio zakazan za 26. prosinca. Bio sam maksimalno fokusiran na taj event, a posebno je važno što nisam imao nikakvih problema s ozljedama. Odrađivao sam treninge, bio odlično spreman i čekao potvrdu i ime protivnika. Vjerujte mi kada kažem da sam silno želio napokon uzeti K-1 pojas prvaka i to je bio moj fokus. Nažalost, situacije je takva kakva je. Ja sam komunikaciju s organizatorima prepustio svom menadžeru Zovku i ne znam sve detalje. To je jedini način da ostanem fokusiran na svoj posao i na treninge. U svakom slučaju mi je drago da ću do kraja ove godine odraditi meč kako bih ostao u natjecateljskom ritmu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, Cro Cop je sve bliži povratku u MMA.

"Izrazio sam želju da se vratim i u MMA vode i planiram u idućoj godini odraditi neki od dvoboja i u slobodnoj borbi. Uostalom i dvoboj protiv Suzukawe je dogovoren prema MMA pravilima", rekao je Mirko, a svog sljedećg protivnika prokomentirao ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno govoreći, bio sam toliko fokusiran na treninge i na tu završnicu K-1 sezone, da se nisam zamarao nikakvim imenima. Sada, kada je jasno da od toga neće biti ništa, drago mi je da ću negdje nastupiti. Prvo mi je menadžer javio da se borim protiv olimpijskog protivnika Satoshija Ishija što mi je bilo posebno drago jer se radi o vrlo renomiranom domaćem borcu. Na kraju su promijenili protivnika, no i to je OK. Nema kalkulacija u meču, cilj mi je kao i obično, što prije završiti dvoboj i nokautirati protivnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo