Play ponuda

Mirka Filipovića optužio za najgoru prevaru!

shimmer fallback

Prvi protivnik Mirka Filipovića na finalu K-1 Grand Prix, koje će se održati u petak, stigao je u Zagreb i odmah 's vrata' napao slavnog hrvatskog borca.

12.3.2013.
13:18
Play ponuda

Ako je suditi po atmosferi tri dana prije početka velikog turnira K-1, u petak će u Areni Zagreb biti svega. Američki borac Jarrell Miller i prvi Mirkov protivnik na turniru optužio je Filipovića za uzimanje steroida odmah po dolasku u glavni grad Hrvatske. "Vidjeli ste u UFC-u kako to izgleda kad se borci moraju očistiti od sranja. Ne može mi nitko reći da mnogi od njih nisu uzimali steroide. I Cro Cop je među njima!", izjavio je Miller te progovorio i o borbi s Filipovićem.

"Možda je Mirko baš izabrao mene za suparnika, ali to mu je pogrešan izbor. Ovo doživljavam kao svoju olimpijadu jer želim boksati kasnije u karijeri", rekao je 120 kilograma težak i 187 centimetara visoki Amerikanac, te je prokomentirao Mirkovo najopasnije oružje...

"Nema problema, ja i u snu blokiram low-kickove. Ovo je šah, a ja sam sposoban mijenjati strategiju tijekom borbe."

Za kraj je objasnio što je mislio pod time da će Mirka 'ubiti'.

"Kad kažem ubiti, mislim nokautirati, ne da umre nego da ga iznesu. Svjestan sam da ga pred njegovom publikom moram nokautirati", prenosi Večernji riječi šoumena, koji će ovaj "hrabri nastup" morati potvrditi u petak.

Play ponuda
Play ponuda